Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaa0

za miesiac koncze 21 lat i nigdy

Polecane posty

Gość magdaaa0

nie spalam z chlopakiem, nigdy nawet nie bylam w powaznym zwiazku,najdluzej 3 miesiace ale to nie bylo nic na serio. Uwazam ze nigdy nie spotkalam odpowiedniego chlopaka. Nie jestem swieta,zdazylo mi sie obsciskiwac z ledwo co poznanym facetem, ale zawsze jak oni chcieli wiecej to ja sie wycofywalam. Ostatnio coraz czesciej zaczynam myslec ze zawsze bede sama, a jak juz za pare lat bym kogos odpowiedniego spotkala to nie dopuszcze go do siebie bo bede sie wstydzic ze jestem np30letnia dziewica. Mozecie sie ze mnie smiac, ale ja nie potrafie sie przespac z pierwszym lepszym chlopakiem,nawet jesli jest przystojny itp. A uwierzcie mialam wiele okazji do tego...chcialabym byc w stalym zwiazku,zakochac sie i wtedy byla bym gotowa na wszystko. I nie mysle tez ze mam cos z glowa, bo mysle o seksie,ogladam sie za facetami na ulicach,wyobrazam sobie jak wygladaja nago itd :D Moze to po prostu pech ze wciaz jestem sama? Rodzina juz na mnie dziwnie patrzy ze ja wciaz sama,niedlugo zaczna myslec ze jestem jakims dziwadlem i stara panna zostane...ehh jest tu ktos moze kto ma podobnie jak ja?

Gość Autor tylko
Szacunek dla Ciebie :) Ja byłbym dumny z dziewczyny dziewicy :)

Gość zenada jednym slowem
wkurwiaja mnie takie tematy 20latek,dla ktorym brak posiadania faceta jest najwiekszym problemem....to moze byc problemem juz dla 40stki ale nie dla takich gowniar Kobieto ty sie ciesz zyciem, ucz sie, jeszcze bedziesz miala ich 10 niedlugo beda tu pisac dziewczynki 10 letnie..zenada

Rodzina juz na mnie dziwnie patrzy ze ja wciaz sama,niedlugo zaczna myslec ze jestem jakims dziwadlem i stara panna zostane=gratuluje rodzinki hehe....ze uwazaja ze dziewcze 21 lat jest samo....zenada po raz 2 a to ze jestes dziewica w wieku 21 lat to wcale nie jest dziwne, mnostwo dziewczyn traci dziewictwo o wiele lat pozniej wiec nie masz jakis tam powodow do dumy

Gość Rozalinka
autorko chciałabys pogadac??? jestem w Twoim wieku i mam taaka sama aytuacje;/

Gość magdaaa0
nie napisalam ze to moj najwiekszy problem, nie mysle o tym co dzien ale czasem sie zdazy i co z tego? Z nikim o tym nie gadam,nie rozpaczam uwierz mi. Ale dopadaja mnie takie mysli, to napisalam. Jak cie denerwuja takie tematy to nie czytaj,proste. Chcialabym zeby facet ktorego spotkam,myslal tak samo,ze bylby zadowolony, ale czy nie jest tak ze ludzie uwazaja to za dziwactwo? Ze musi byc cos ze mna nie tak?

Gość losteraaa
Zgadzam sie z przedmowca. Dziewczynkom lat 18-22 czesto przewraca sie w glowkach :classic_cool:

Gość hmmmm bardzo interesijące
ja mam 21 lat za 5 miesiecy i jestem z chlopakiem od jakiegos czasu nie napisze od ilu bo zaraz beda mi prawic ze jak on ze mna wytrzymuje ze mu sie nie oddałam ;/ z tym ze on to rozumie i nie nalega powiedzial mi ze jak bede gotowa to wtedy bedziemy sie kochac nic na sile i przede wszystkim nie naciska :)

Gość magdaaa0
Rozalinka- w jakim jestes wieku/ z checia pogadam :) moja rodzina nic nie mowi, ale widze jak matka dziwnie na mnie patrzy i brat tez...starszy ma dziewczyne od paru lat,mlodszy co chwile umawia sie z jakimis laskami a ja wciaz sama jestem...nawet moja mama na randki lata,opowiada mi o facetach ktorych poznaje a ja nic,tylko glupio slucham...i jej teksty co pare dni-obys ty poznala kogos fajnego.ehhh zal

ale o co ci chodzi? o to ze teraz panuje moda na stracenie dziewictwa jak najwczesniej? No nie wiem, zalezy od srodowiska. Ja obracam sie w gronie kobiet,ktore czekaly na 1 raz do 23-25 roku zycia i nikt nie uwazal je za dziwaczki. Bardzo duzo jest takich kobiet, ktore sie cenia wiec nie jestes wyjatkiem.A do tego masz dopiero 21 lat!!!!!!!!!!!!! Chyba tylko jakis burak prosty bylby zdziwiony twoim dziewictwem . Jeju w moich czasach bylo inaczej....laski teraz powariowaly kompletnie:( Niedlugo stracenie dziewictwa w wieku 15 lat bedzie obciachem:(

Gość magdaaa0
a czy facetom nie wydaje sie dziwne ze w wieku 21 lat tak naprawde nie mialam chlopaka i to dlatego bo niby nikogo odpowiedniego nie spotkalam? Nie myslcie ze jestem jakas desperatka, ale mam dosc sporo problemow i nie mam z kim pogadac

Gość Rozalinka
Madziu ja mam 21 tez skonczone i tez jakies przelotne znajomosci:( to nie spedza mi snu z powiek ale ja np chciałabym juz miec kogos na powaznie juz sie wyszalałam albo chociaz kogos z kim mogłabym powoli zaczac stwarzac zwiazek a tym co sie nie podoba to wypad z baru i tyle w tym temacie;] autorko podam Ci w meilu gg jelsi chcesz mozemy pogadac o naszych watpliwosciach caffelatte4@tlen.pl

Gość magdaaa0
hah ale spokojnie:D ja nie napisalam ze jestem zdesperowana by starcic dziewictwo:D tylko ze jest mi juz smutno ciagle samej i ze majac 21 lat fajnie by bylo byc z kims:) i ze boje sie ze skoro do tej pory mialam takiego pecha to moze jestem dziwna, kto wie...

zenada jednym slowem -> wiesz co masz racje, kiedys napisalam na kafe to co czulam ze bardzo kocham swojego chlopaka, ale nie moge sie przelamac by z nim współzyc nie wiem sama dlaczego napisalam ale poprostu czulam taka potrzebe... gdy napisalam jak dlugo jestem z moim obecnym to mnie zjechali wszytscy rowno ze napewno mnie zdradza ze nie daje cytuje ,, mu dupy,, teraz to niektore dziewczyny szczyca sie tym ze nie sa dziewicami w wieku 15 lat i chwala sie ze sa juz dorosle jak dla mnie to jest dziecinada i dokladnie zenada

Gość i nic nie straciłaś
ja poznałam swojego w wieku 22lat, a pierwszy raz uprawiałam seks rok później,uważam że wcale to nie jest późno:) wszystko będzie ok

Nie wiem. Ja nie rozumiem dzisiejszych mlodych kobiet. A co ma powiedziec kobieta po 30 stce ktora nigdy nie byla w powaznych zwiazku, a znam takie.... teraz to 15-18 strata dziewictwa ( pozniej wstyd, obciach) do 22 roku zycia- min 2 staluch facetow( mniej to obciach) do 22 roku zycia- kilka przygodnych znajomosci ,bron boze dluzej samej byc niz 3 miesiace do 25 roku zycia- zareczyny, slub,rodzina( potem to wieczne potepienie ze strony kolezanek i rodziny) co sie porobilo na tym swiecie? ja mam 28 lat, 1 raz mialam majac 22 lat( uwazam za za wczesnie),na koncie 2 powazne zwiazki, 2 krotkotrwale znajomosci .majac 21 lat chodzilam po pubach, studiowalam, czytalam...mlodziez byla inna naprawde:(

ja facetem nie jestem, wiec nie powiem ci, jak tez oni moga sie na to zapatrywac. wydaje mi sie, ze raczej kazdy normalny facet bedzie sie cieszyl z tego, ze nikogo nie mialas przed nim. i nie uwazam rowniez, zeby to byl obciach zeby w wieku 21 lat nie miec za soba powaznego zwiazku i byc dziewica. ja mialam kiedys 25 faceta, ktory byl prawiczkiem i z zadna laska na powaznie sie nie spotykal i powiem ci, ze nasz zwiazek byl super

do cait-to skoro tak bylo super to czemu nie jestescie razem?

Gość smutna bardzo jestem
nie masz się czego wstydzić! jest bardzo dużo kobiet, po 20tce, które są dziewicami i jakoś nie stanowi to dla nich problemu.

ale dla niej to stanowi problem bo 90% jej kolezanek juz dawno nie sa dziewicami...sama bym sie czula glupio w takim towarzystwie szczerze mowiac za 10 lat - beda tu pisac 15 stki hehe

Gość smutna bardzo jestem
myślę, że dużo koleżanek tylko tak się chwali, żeby nie wyjść na cnotki :P Ale są i takie, które tracą dziewictwo w wieku 14 lat.

Gość magdaaa0
wiecie co,pare osob podnioslo mnie tu na duchu i od razu mi lepiej troche. Hah a mnie sie do malzenstwa,dzieci nigdy nie spieszylo, spokojnie moglabym po 30 wyjsc za maz, tylko ze chcialabym sie zakochac i z kims byc:) a patrze na okolo a tu wszystkie laski co tydzien puszczaja sie w klubach, zmieniaja facetow, zero zasad, nie potepiam ich,sama probowalam sie zachowywac tak jak one zeby nie odstawac ale nie potrafie. I co pozostaje mi tylko czekac i czekac az kogos znajde. Choc czasem jest mi smutno i chce sie plakac nawet ze czlowiek wciaz sam...zalosne

Gość izabella-alexandra
jaznam przeypadki gdzie 17 latki panijuja ze beda starymi pannami i jedna z druga bije sie o faceta paranoja...

ja mam kolezanke lat 32 ktora 2 facetow zdradzilo i twoje problemy sa w tym momencie smieszne, przykro mi

zenada powiem ci ze ja nie mialam zadnego innego faceta poza tym z ktorym jestem teraz moge sie przyznac ze jestem z nim praktycznie od dzieciaka czyli od 13 roku zycia oczywiscie najpierw to nie byl zwiazek na powaznie no nie przesadzajmy:P ale jak zaczelismy sie przyjaznic to ani ja ani on nie mielismy nikogo na stale:) jak sie rozstawalismy na 2-3 miesiace to juz max( bo mimo wszytsko troche mnie wkurzal ze byl tak blisko zawwsze mnie :P czego pozniej zalowalam) to czy tak wracal do mnie bo ja nigdy nie mialam innego faceta :-) w kazdym razie powiedzial mi ze napewno na mnie poczeka i nawet mi przez mysl nie przeszlo ze mogl sypiac z kims innym ..

Gość izabella-alexandra
mało ktory facet mysli teraz o powaznym zwiazku Ja stawiam na luz no ale co z tego ;)

zenada -> z innych przyczyn sie rozstalismy, bylam jeszcze za mloda ;/

hmmm bardzo interesujace- a ile masz lat?

cait- to on mial 25 a ty wtedy ile? hmm