Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaa0

za miesiac koncze 21 lat i nigdy

Polecane posty

Mam 27 lat i też jestem dziewicą i nie wstydze sie tego, mogłam to juzz zrobić kilka razy, ale zrobie to dopieroz osoba która bede kochać i mam gdzies to czy bede miała 27, 28, czy 30 lat. Czego tu sie wstydzić, że dupy łatwo nie daje?

Gość magdaaa0
moze i sa smieszne, ja tez mam 100milonow innych problemow, i problemy sercowe moim zdaniem sa jednymi z mniej powaznych problemow jakie czlowiek moze miec. Gdybym napisala o moich prawdziwych problemach to bys nie pisala ze sa smieszne. Ale pisze o tych blachych bo tez czasem o nich mysle. Co,mam wyprzec calkiem ze swiadomosci fakt ze nie mam chlopaka a chcialabym sie zakochac? Chcialam zobaczyc jakie podejscie do tego maja inni wiec napisalam. Nie pisze o moich prawdziwych problemach bo nikt mi w nich nie pomoze. Wiec skoro tak smieszny i banalny wydaje ci sie moj problem to co tu jeszcze robisz??? no i ulzylo mi troche:D

Gość izabella-alexandra
jak zdradza to dac sobie spokoj no ale znam takie idiotki co mowia ze kochaja i brna w to dalej. ja błam zdradzona i zostawiłam goscia teraz wiem ze była to w 100% decyzja odpowiednia.

Gość hmmmm bardzo interesijące
jzu pisalam wczesniej:P za 5 miesiecy koncze 21

Gość izabella-alexandra
całe zycie przed toba :)

Gość magdaaa0
no i zrobil sie z tego temat o tym w jakim wieku powinno sie stracic dziewictwo a mnie wcale o to nie chodzilo. :/

21 lat kobieto-całe życie przed tobą, ja mam 27 :)jestem świetną laską podobno:)

Gość magdaaa0
kurcze tak mysle tez,ze mam tylko 21 lat,ze na pewno kogos spotkam kiedys...ale chcialabym teraz juz. Przez 21 lat nie czulam takiej potrzeby by miec chlopaka itp,jak kolezanki lataly za facetami to sie z nich smialam, a teraz sama chcialabym z kims byc :/

Gość tirin
Lepiej uwazaj, bo jeszcze na prawiczka trafisz :P

Gość izabella-alexandra
ja mysle ze tu chodzi o silna potrzebe stabilnego zwiazku... kochana to nie z polakami ;p

Gość izabella-alexandra
bo smierdzą, piją wódkę, kradną i noszą skarpety do sandałów

Gość 4f
"trafisz na swoja milosc spokojnie " a ty skad to mozesz wiedziec? dajcie spokoj z takimi pocieszeniami bez pokrycia.

Gość magdaaa0
ja mieszkam w anglii, wiec tu tez sytuacja nie ciekawa. Wychodze,ale wlasnie w takie miejsca gdzie ciezko spotkac kogos odpowiedniego,do pubow,klubow najczesciej z kolezankami i tyle...gdzie indziej mam chodzic..nie wiem..

Gość Rozalinka
"Bo kazdy szuka kogos by moc pojsc ta sama droga.." na dłuzsza mete nie da rady byc samemu chodzic samemu nie nalezec do nikogo byc jak ten bezpanski pies;/...chce sie miec do kogo wracac ubierac ładniej zaskakiwac składac zyczenia urodzinowe(rodzicom tez mozna:P) ale to jest potrzebne zeby np wiedziec ze ma sie chłopaka ktory w razie czego Cie obroni a jak sie jest singlem?? liczy sie na siebie tylko..:"(

Gość izabella-alexandra
wiesz... albo ja przyciagam kłopoty albo one mnie wiec mowie nie ma sie do czego spieszyc jezeli chodzi o facetów ciesz sie tym co masz reszta moze sama kiedys przyjdzie

Gość ///KINGA///
A ja jestem z chłopakiem półtora roku i jeszcze z nim nie współżyłam. I wcale się tego nie wstydzę. Uważam, ze jeśli decydyjemy się na seks to jednocześnie decydujemy się na zostanie rodzicami w każdej chwili. A na to jesteśmy zdecydowanie za młodzi jeszcze;)

nie kazdy Polak śmierdzi i pije wódke-chyba wyjątki, przechodząc do sprawy-rozumiem cie doskonale, ale nic na siłę, to musi samo przyjść, po prostu nadejdzie taki dzien, gdy kogoś spotkasz, nawet w sklepie, nie wiem gdziekolwiek.Nie szukaj nic na siłe, bo znajdziesz jeszcze jakies byle co. Prawda jest taka,że każdy z nas odczuwa potrzebę kochania i bycia kochanym i bardzo ci tego życze. I życze ci faceta Polaka, bo to porzadni faceci, wiadomo wyjątki sa zawsze.

Gość baron de drift
jeśli również w Anglii sytuacja nie jest zbyt ciekawa, to polecam zmianę wyznania na Islam, ewentualnie coś innego i tłumny wyjazd do wybranego kraju, gdzie sytuacja jest ciekawsza tylko proszę zwrócić uwagę, że tam gdzie mężczyźni chętnie "biorą odpowiedzialność", biorą sobie, żonę albo i żony, kobieta ma mniej do powiedzenia, lub nawet nic do gadania zacznijcie w końcu myśleć przyczynowo-skutkowo przyczyna ---> emancypacja, zrównanie w prawach z mężczyznami skutek ---> utrata dotychczasowej roli kobiet małżeństwo to nie jest ukoronowanie miłości tylko kontrakt miłość można sobie pielęgnować bez formalizacji związku

Gość izabella-alexandra
z tymi "polakami" to był zaqrt... ale to nie zmienia faktu iz jest to prawda ;) sex? wyjdzie w praniu kiedy jest na niego pora

Gość Inna_Niz_Wszstkie
wyjatki sa i wsrod kobniet i wsrod mezczyzn wkoncu wszyscy jestesmy ludzmi, czujacymi, myslacymi..no zdarzaja sie zwierzeta tez....sa i dobrzy i madrzy i pustaki i latawce;'/

Gość baron de drift
w praniu to wyjdzie ci niedopasowanie temperamentów :D

z Polakiem, to jeszcze bedziesz miała coś do powiedzenia, a każdy inny bedzie cie traktował jak śmiecia

Gość izabella-alexandra
tak arab to zeczywiscie kiepska sprawa. a polacy pozadni tez istnieja. tak mysle...

Gość znajomy ktos
To bys sie mogla zgrac z kafeteryjnymi prawikami oni maja xx lat i nigdy sie nie calowali , trzymali za rece, spali z dziewczynami :D🖐️

Gość izabella-alexandra
hmmm a jest jeszce jakas ina opcja?

a co może ty taki lovelas jestes, że zacząłeś w wieku 12 lat i miałeś ze 100 lasek?

Gość znajomy ktos
Lovelas? :O watpie ale takie tematy to jakas zaraza tego forum 🖐️