Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluźnierca

kobiety to emocjonalne hieny

Polecane posty

Gość bluźnierca

wykorzystujące faceta do maksimum

Gość tak moja dewiza to
"wyduś jak cytrynę" :classic_cool:

Gość ritkA sasha margerita
jakbyście wy byli święci ;p

ze ja emocjonalna hiena ? hmmm a tego jeszcze o sobie nie slyszalam:))) hahah no cudnie;)))

Propozycja do autora: napisz szerzej, o co wlasciwie Ci chodzi ? :D

Gość ksennaaaa
biedactwo :( :P

Gość bluźnierca
wszystko wam trzeba tłumaczyć i udowadniać , wy upiorne istoty , wysysacie przez to całą pozytywna energię , na końcu zostaje nam iść spać a wy krzyczycie -jeszcze!

Gość ksennaaaa
chcesz o tym porozmawiac? :P

A Wy faceci, jednego dnia gadacie te swoje denne teksty, robicie nadzieje że jednak Wam zależy, po to tylko żeby następnego dnia zamilknąć bez słowa wyjaśnienia. Macie w dupie, że dziewczyna czeka, że coś do Was może czuć, nie liczycie się zupełnie z uczuciami, egoiści! Jak tak można?! :O :(

No wiesz, u mnie tym "wyznaniem" nie wywolales poczucia winy bowiem znam swoje emocje i trzymam je na wodzy. Moj partner takze. Stad nie mamy takich problemow :D 🖐️

Gość bluźnierca
zawsze jest wam czegoś mało , a gdy to dostaniecie twierdzicie że jest inne niż miało być , przekręcacie słowa, myśli , wrażenia , przewracacie świat by stwierdzić że to nie jest jednak to o co wam chodziło - wy marne istoty

Zamiast uogolniac jakie to kobiety sa Twoim zdaniem, radze porozmawiac rzeczowo na powyzszy temat z partnerka. Sadze jednak, ze jesli zmusisz ja do wysluchiwania swoich zali, ucieknie biedna gdzie pieprz rosnie. ;)

Gość bluźnierca
piszę to ogólnie o wszystkich a nie o jakieś partnerce , jedna czy inna - wszystkie takie same pod kątem tego co napisałem , obserwacja się kłania kobietki , nie trzeba na swojej skórze dostać wszystkiego co potraficie , wystarczy obserwować i wyciągać wnioski , a jak się wam popuści , to robicie dokładnie to samo co faceci , dokładnie to samo - wiec nie piszcie mi tu o facetach skoro robicie tak samo jak oni - biedne poszkodowane istotki

Oj, nie znasz się na kobietach :P Podaj konkretne przykłady, bo kręcisz, kręcisz i nie wiadomo o co ci chodzi :P

Gość bluźnierca
Podaj konkretne przykłady, bo kręcisz, kręcisz i nie wiadomo o co ci chodzi o tym właśnie pisałem wyżej :D

Gość bluźnierca
Sam nie wiesz o co ci chodzi no i wpadłaś w sidełka znowu - przeczytaj od początku do końca - uparta bestia

Dobra. To teraz napisz juz konkretnie o co chodzi i przejdzmy do dyskusji bo jak na razie ta Twoja pisanina jest osadem z perspektywy "ogladactwa" [wiec jest teoria bez pokrycia], a nie rzeczowym argumentem. :)

Gość Belzebub to straszne imię
cholerka --> maile o tabletkach to SPAM i wszyscy je dostają nie tylko ci którzy mają konto na kafeterii :) LoL Ty chyba jesteś jak z tego gagu o Mariolce co ma wielbiciela zzagranicy :P

Gość bluźnierca
czas iść spać , na jutro zostawiam energie - i nie udawajcie ze nie wiecie o co chodzi , to tylko wasz system obronny , pełen dziur i zasadzek , a w rezultacie "ścieżka zdrowia" - miłych koszmarów ciałka

Gość a ja mam pseudonim
bluźnierca ma racje! od dziś mamy wyjebane na kobiety i bzykamy się w kakao!

a bo u kobiet nie wszystko jest białe albo czarne, my po prostu myślimy, a wy tylko sexu chcecie, to wyjestescie marnymi istotami, bo z deka ograniczonymi pod tym wzgledem

Ubostwiam te "koszmarki cialka" [mam nadzieje, ze o tym samym piszemy ;)] Zycze ich wiecej autorowi. Nie watpie, ze po nocy pelnej wrazen, nasz autor obudzi sie w bardziej optymistycznej formie i nie bedzie zrzedzil jak kobieta przed menopauza. Milych snow, pelnych radosnych uniesien :D 🖐️

bo u kobiet nie wszystko jest białe albo czarne, my po prostu myślimy, a wy tylko sexu chcecie, to wyjestescie marnymi istotami, bo z deka ograniczonymi pod tym wzgledem

Gość to faaaaaakt
co poznać kobietę to okazuje się żmiją