Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakzwyklezatroskana

jak powinnam się zachować, by wypaść dobrze? by nie pokazać, że podoba mi się.

Polecane posty

Gość jakzwyklezatroskana

mam kolegę, z ktorym spotykam sie czdesto. pare razy w tygodniu, czasem na 1h, czasem na 6h, jedziemy sobie odstresowac sie :spacer, kregle, nad rzeke. do niczego miedzy nami nie doszlo. przyznam podoba mi sie bardzo, ale... ma dziewczyne, jest z nia niedlugo rok bedzie. stwierdzilam ze bede sie z nim spotykac, dlaczego by nie, to raczej je go sprawa dlaczego ze mna sie spotyka? tak myslalam do dzisiaj. wczoraj jakies wypady za miasto, spytalam dlaczego do niej nie pojechal, a on na to, no chyba dobrze,prawda? nic nie powiedzialam... czasem mowi ze jedzie rodzicom pomoc a jedzie do niej, ale dlaczego mi o tym nie mowi? o wszystkim mowi tylko nie o tym. czasami mam wrazenie ze mnie podrywa. mam ochote spytac go czy wedlug niego w porzadku jest spotykanie sie ze mna, skoro ma dziewczyne. uwazacie ze to dobry pomysl, jak powinnam sie zachowac? fajnie ze mam kogos na kim moge zawsze polegac, ale zaczyna mnie to tr oche irytować...zdaje sobie sprawe z tego ze jesli mu to powiem byc mzoe juz sie ze mna nie spotka, ale musi byc fair wobec dziewczyny swojej. jak mam sie zacohwac?

Gość lecialy sokoly
jak to musi byc fer? korzystaj glupia babo