Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pseudonimu

Jestem szczęśliwa

Polecane posty

Gość nie mam pseudonimu

Czytam i czytam nieszczęścia ludzi. A czy jest ktoś szczęśliwy jak ja? Po prostu

Gość nie mam pseudonimu
mam cudownego przyjaciela, którego kocham i on mnie. Zyjemy 5 lat razem i piszemy tu, by pokazać, ze są ludzie szczęśliwi:)

Gość feame
Ja bylam, wiesz do kiedy? Kiedy nie zachorowalam bardzo powaznie na chorobe skory z ktorej juz sie dalam rade po wielu miesiacach wyleczyc, do momentu keidy wierzylam ze moj zawod jest przyszlosciowy i bede miala cudowna prace - jestem bhpowcem, i do momentu gdy spalam jak dziecko bo ukladalo sie zmoim partnerem, dzis byla kolejna klotnia kolejne szarpanie sie, kolejne krzyczenie, kolejne lzy, dlaczego? bo te wydarzenia zabraly mi szcescie i nie umiem go znalezc dasz wiare ze od listopada sie nie usmiechnelam? nie umiem znow zaskoczyc i byc dawna soba..

Gość nie mam pseudonimu
:)

Gość a ja mam pseudonim
utnij sobie nogę na pewno ci przejdzie

Gość nie mam pseudonimu
feame przykro mi, jestem zdrowa, więc nie myślałam w takich kategoriach. Zadałam pytanie i teraz jest mi głupio.przepraszam Cię

Gość feame
nic nie szkodzi, chodzi mi tylko o to ze mi gdzies to szcescie zniklo ucieklo i nie moge go odnalezc moze masz jakis sposob albo metody ktore pomagaja?