Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carolima

kotek szuka domu

Polecane posty

Witek ma 6 tygodni i jest uroczy :) ja niestety nie moge go zatrzymac... :( choc bardzo bym chciala jezeli jest ktos zainteresowany, najchetniej z wawy to moge przeslac zdjecia na maila

Gość mam kolegę satanistę
chętnie b przygarnął

Gość a jaki kolor

Gość w nasza
chińskja restauracja on znajść nowy dom!

bialy z szarymi pręgami ciągnącymi się od główki wzdłuz kręgospula i zachodzacymi na tylne lapki, ale skarpetki ma biale

Witek szuka nie tylko domu, ale i wyrozumialych, cierpliwych i kochajacych wlascicieli. Ma 6 tygodni. Niestety ma kłopoty z poruszaniem się, jest pod okpieką weterynarza, który stwierdził iż mogą być one przejściowe (niedorozwój mięśni kończyn tylnych, z którego być może wyjdzie, przy właściwej opiece i karmieniu), ale niestety mogą to być zaburzenia neurologiczne, na dzień dzisiejszy nie zostały wykluczone... Kociak jest słodki, towarzyski, żywotny i bardzo lubi się bawić, ale ma problemy z utrzymaniem równowagi, co się wiąże z tym, że trzeba mu pomagać przy jedzeniu (z apetytem nie ma problemów) i korzystaniu z kuwety.

Nie wezmę,a to dlatego,ze mam 4 koty.Kociczka,na dniach spodziewa się potomstwa,sama będę musiała szukać dla młodych domu. Miałam kiedyś kota(kocurka).który miał na imię Wiktor,w skrócie Wituś,Wicio... Życzę Witkowi zdrowia i znalezienia fajnego domku.:) Nic nie moge zrobić,jak tylko podnieść topik. :(

Gość traumensakensa
ja chce kotka, ale nie wiem czy to dobry pomysl. mam psa i szczury

no wlasnie tez mam stara kocice, ktora jakos go toleruje, nie wiem jak bedzie na dluzsza mete, ale bardziej obawiam sie swoich pociech... 3 letnia Julka traktuje go jak zabawke... boje sie o niego... jeszcze nie, ale napewno sprobuje :) na innych forach co do posiadania kotow i szczurow jednoczesnie to znam osobe, ktora miala taki uklad i wszyscy zyli w zgodzie, co do psa i kota to moi rodzice maja :) i tez jest w porzadku...

kotek wciaz do wziecia, dodam, ze z dnia na dzien jest coraz bardziej sprawny i towarzyski

po dzisiejszej wizycie u weterynarza, jest swiatelko w tunelu :) mozliwe, ze nie sa to zaburzenia neurologiczne i prawdopodobienstwo jest duze, bo byl bardzo zainfekowany swierzbowcem, i prawdopodobnie sa to zaburzenia wywolane zapaleniem ucha, wiec jest szansa na calkowite ozdrowienie :) Nadal czekam na powazne oferty i checi zajecia sie, jakby nie bylo ciagle chorym, ale byc moze w niedlugim czasie zdrowym kotkiem :)

Gość mam nadzieje ze
kotek znajdzie dom :-)

ja tez :) chociaz jest tak slodki, ze chcialabym go zatrzymac... ale kurcze nie moge... :(

Gość biedne maleństwo
szkoda ze moja kotka nie lubi innych kotow;/ zycze wiktorkowi zeby znalazl dobrych ludzi :) nie oddawaj go komus kto zrobi mu krzywde!!!

Gość biedny kotek
ale gafa :/ sorry witek :/

Gość ta co wieee
to dobrze zostanie z wami :) bo gdzie bedzie mial lepiej niz u ciebie?

Gość ja bym go wziela ale do wawy
mam za daleko :( trzmam kciuki ze znajdzie sie w koncu ktos, kto sie nim zaopiekuje.

Jak patrze, co z nim robia moje dziewczyny, to nie jestem przekonana, czy mu u nas tak dobrze...

Gość duzoooooo
oj cholewcia przeciez one sie przyzwyczaja:) moje tez tłukły Pinia jak go przynioslam dot ego stopnia ze musialam ich zamykac w osobnych pokojach ale kilka tyg i sie przyzwyczaili nawet do psa hehe :) trzeba czasu

Nie jestem pewna, bo Kluske tez mecza... tylko, ze ona starsza to i sie broni, choc nie zawsze...

Gość ta co wieeee
zobaczysz :)

Nieee no, ten kociak ma na imię tak jak mój mąż:-D Wziełabym chętnie, bo koty kocham, ale mam psa, który ostatnio zaczął zdradzać niezdrowe zainteresowanie kotami;)