Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ///Panna Młoda///

Fason sukni

Polecane posty

Gość ///Panna Młoda///

Witam, mam problem z wyborem sukni. Polega on na tym, że jestem niska (165cm), mam spore "boczki" i odstający, równie spory brzuszek, a w dodatku grube uda. Mogłybyście mi doradzić jaki fason/krój sukni byłby dla mnie korzystny? Z góry dziękuję za pomoc. ;) Mile widziane propozycje sukienek;)

Gość ///Panna Młoda///
Jest tutaj ktoś? Pomożecie mi?:(

Gość Lolitt_Monit_film
Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość ///Panna Młoda///
Dziękuję za pomoc. Dziękuję serdecznie;) Może jeszcze jakies propozycje? Są tu może dziewczyny o podobnej figurze jak moja? Jakie miałyście sukienki?;)

Gość bbbbbbbbbb
Najlepsza bedzie odcinana pod biustem (w stylu empire), na delikatnych rękawkach lub gorsetowa (ale taka wyszczuplająca brzuch) z tzw. amerykańskim dekoltem - zawiązywana na szyji.

Gość ///Panna Młoda///
Jesteście tam?;)

Gość Emilia19874
No fajna:) Najważniejsze żeby Tobie się podobała:) Pozdrawiam

Gość bbbbbbbbbb
Jeśli masz ładne ramiona to czemu nie?

w litere A, z ramiaczkami jak na jednym z linkow wyzej -taki duzy dekolt w szpic, na zakladke, dopasowana i marszczona w pasie na ukos, tak jakby material z jednej strony zostal zebrany zeby przypiac kwiatka na drugim boku. To bardzo dobrze maskuje brzuch. Wbrew pozorom suknie odcinane pod biustem poszerzaja biodra, sylwetka wyglada w nich przyciezko. Panie z salonu ci zreszta wszystko doradza, mi zaproponowaly suknie, na ktora bym nigdy sama nie spojrzala a wygladalam w niej bardzo ladnie.