Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgf

jestem nie normalna...

Polecane posty

Gość fgf

wiem, że to głupie ale to prawda... pomiędzy okresami wydziela mi się biały śluz i zawsze brudzi majtki, czuję dyskomfort. ale nie chcę ciągle nosić podpasek lub wkładek... no i.. ja wsadzam sobie zawsze kawałek papieru toaletowego.. nie odczuwam go a komfort jest.. mam 15 lat.. to nie prowo. co ja mam zrobić? nie chcę do końca życia nosic papieru w dupie :O

Gość fgf
nienormalna* miało być.

Gość fgf
ale ja zawsze to robie :O przepraszam, że zapytam, ale... wsadzasz w majtki czy w..?

w majtki :D CHYBA ŻE MAM STRINGI TO ZAWIJAM W RULONIK I WKŁADAM DO STRINKÓW :D

Gość fgf
no własnie. a ja w..

Gość a ja polecam
ginekologa

Gość fgf
ginekologa? w życiu...

Gość wyhylylybymy
ciagle biale brudzace uplawy nie sa wcale niczym normalnym. moze autorka ma grzybice pochwy lub cos w tym stylu

Gość fgf
kurcze, ja już nie wiem..

Gość fgf
y, nie mam zadnych upławów, tylko po prostu o takie łoo: http://www.embrion.pl/npr/images/sluz_n2.jpg :P dużo tego nie ma, ale jak mi troszke wyleci to czuje sie niekomfortowo. no i więcej tego jest tuż przed okresem.

Gość wyhylylybymy
http://www.szansaspotkania.net/index.php?page=8744 autorko na tej stronie mozesz samodzielnie "zdiagfnozowac" co tobie dolega.. nie sluchaj , ze to normalne i ze dobrze jest nosic papier w majtkach ... nie wolisz zaleczyc tego i miec czysta bielizne ?? jak mialam 17 lat dolegalo mi to samo , tez wydawalo mi sie to normalne az mi siostry przetlumaczyly ze cos jednak musi mi byc .. i faktycznie mialam grzybiczne zapalenie pochwy.. to normalne , wiekszosc kobiet przez to przechodzi. od tamtego momentu, czyli juz 8 lat nie zauwazylam na bieliznie ani plamki .. ( nie liczac plamienia przy okresie) takze .. przeczytaj , sprawdz co ci dolega , idz kup cos bez recepty i zalecz to :)

Gość wyhylylybymy
nie no dziewczyny jak dla was normalne jest noszenie brudnej bielizny to ja wam wspolczuje :/

Faza płodności: W tym okresie komórka jajowa dojrzewa i wydostaje się z jajnika (jajeczkowanie). Komórka jajowa, która wydostała się z jajnika może żyć do 24 godzin. Kobieta jest płodna tylko wtedy, kiedy pojawia się komórka jajowa. Do poczęcia może dojść tylko w ciągu tych 24 godzin ale ze względu na to, że plemniki mogą żyć w śluzie macicy nawet przeciętnie 3-5 dni (niektóre źródła mówią o 7 dniach) dlatego 5 dni przed uwolnieniem się komórki jajowej (owulacją) mówimy o czasie płodnym. Dni płodne bla bla bla

Gość wyhylylybymy
te fifi cos tam ... dziewczyna napisala "pomiedzy okresami" czyli dotyczy to kilkunastu dni conajmniej .. zalezy co ile u niej rozpoczyna sie nowy cykl ... fajna jestes ... caly miesiac nosisz brudna bielizne..pomiedzy okresami od sluzu , a trakcie okresu od krwi ..pogratulowac higieny .. autorko... mam nadzieje ze podejmiesz sluszna decyzje pomysl o przyszlosci .. spotkasz chloipaka z ktorym bedziesz chciala wspolzyc , trafi ci sie dzien ze akurat wtedy postanowisz to zrobic "tu i teraz" rozbierzesz sie i ..albo zobaczy brudna bielizne , albo papier wystajacy z majtek..fantastyczna perspektywa

Gość wyhylylybymy
stara ale jara , jak kiedys bede potrzebowac lubrykantu zgloszer sie do ciebie. dziewczyna pisze o dniach miedzy miesiaczkami a nie tylko o dniach plodnych a to roznica

Gość fgf
heh, no TA perspektywa z chłopakiem mnie przeraża :P chyba by zwiał. hm, no nie wiem.. ale z tymi upławami to chyba przesada :O mam nadzieję...

o higienę trzeba dbać polecam autorce żel intywny najlepiej konwaliowy ,i chusteczki nawilżane jeżeli bedzie taka potrzeba ^^

Gość fgf
przecież się myję :O

Gość mgr inz dr marecki
moja laseczka tez ma zawsze czyste striiiingi :D:D:D jakbym zobaczyl jakies plamy chyba bym spierdolil

Gość fgf
kurcze, nie obserwuję tego tak dokładnie, ale jest tak, że czasem prawie nieodczuwalne a czasem trochę więcej.

Gość wyhylylybymy
a widzisz " ja pierdole" jedziesz po mnie a nie zastanawiasz sie czy autorce chodzi o kilka dni czy caly okres miedzy miesiaczkami

Gość wyhylylybymy
ja pierdole a ty wiesz skad sie to bierze ??? myslisz ze od brudu tak ??? no to zablysnelas inteligencja.. w takim raziue 70% polskich kobiet nie dba o higiene.. a nie pomyslalas o tym ze moze to byc z przesadnej higieny albo z powodu noszenia nie odpowiedniej bielizny ?? idiotka :/