Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

halina frackowiak

jak sie zachowacw takiej sytuacji

Polecane posty

zaczne od tego ze poznalismy sie na czacie jakies 5 miesiecy temu ogolnie gadki szmatki, okazało sie ze ma zone, chcoiaz na poczatku mówi ze ma tylko dziecko no mniejsza z tym gadalismy sobie o dupie maryni.miesiac..było spoko..rozmowy przybrały bardzej praywatny obrót ,zona złapała go na rozmowie ze mna, wiec skonczyły sie nasze rozmowy ale dalej kontynuowalismy znajomosc najpierw jak był w pracy, pisalismy na gg potem preszlismy na rozmowy telefonicz etrwało to długo prawie 3 miesiace..bł moment ze sie lekko zauroczyłam jednak z czasem i mnie i jemu przeszło, choc jemu szybciej przeszło, a raczej znudziło mysle, bo wiedział ze nic nie wskóra..kontakt ograniczylismy znaczenie z codziennych rozmów donp krótkich informacji raz na tydzien raz na 2 tygodnie..tak po kumplowsku co słychac ogolnie duzo mi o sobie opowiadał min..o zdradach..chcoiaz mysle ze jak na faceta to nie ejst znim zle jego zona jest jego pierwsza kobieta...byli razme 5 lat zanim sie pobrali ..małzenstwem sa tez 5 lat móiwł ze miał 2 romans jeden przed slubem ....ale konsumpcji nie było jedynie buziaki spotykał sie z nia moze z 10 razy 2 raz nie wiem czy prze czy po slubie ..jak był za granica w pracy i tez moze z2 spotkania jakies całuski potem wirtualny romans ze mna:O i teraz odezwał sie i opowiada mi o tym ze spotkał jakas laske gdzies przez znajomych... i chce ja odszukac ale nie wie jak..ja mam ogolne zdolnosci detektywistyczne i che zebym mu pomogła i nie wiem jak mam sie zachowac....lubie go..chco wiem ze po czesci to dupek i chce zdradzic swoja zone choc to typ domatora, który wiecznei siedzi w chałpuie z zona i mysle ze go dupa swedzi jak myslicie jak sie zachowac

Gość brak mi kafeterii
halina frackowiak pocczulaby sie urazona ze ktos o takim IQ uzywa jej imienia i nazwiska jako nicka :O glupias

halina frackowiak pocczulaby sie urazona ze ktos o takim IQ uzywa jej imienia i nazwiska jako nicka glupias --no właśnie...niezbyt dobrze świadczy to o tobie ,autorko

powiem tak ja sie w ogole dziwie ze z nim gadasz.ale ok jeśli sobie rozmawiacie lubicie sie...... to moze jednak mu wytłumacz ze nalezy sei szacunek kobiecie zktóra sie ozenił i z która ma dziecko:O

Gość sukienka w groszki
a co to jedyna o takim naziwsku? halina Frackowiak? napewno nie. A skad wiecie, moze halina tez zdradzała:D Kazdego macie za swietego?:D