Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789aaaaaaaa

UWAGA!!! TO NAPRAWDĘ NIE SĄ ŻARTY!!!

Polecane posty

Gość stahu.
noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość dżordżż
ha, czyzby NWO bylo jednak prawdą :D??

Gość 123456789aaaaaaaa
tak śmiej sie niedowiarku!!!poki jeszcze żyjesz!!! Bo co bo jęsli coś jest na wielką skalę i robione jeszcze przed rządzących to wyadje sie oczywiście nieprawdopobne,co?? Otwórz oczy kochanie - żyjemy w bardzo brutalnym świecie...

Gość dżordżż
skarbie , ja te oczy i umysł mam otwarte i to dłuzej i bardziej niz Ci sie wydaje, tylko ze do wszystkiego podchodze z dystansem i staram sie jeszcze MYSLEC

Gość 123456789aaaaaaaa
jesteś jak każdy pseudointeligent bardzo pyszna - myślisz,że to wszystko głupoty głupich ludzi ,a sama jesteś taka inteligentna i podchodzisz do wszystkiego z dystansem i racjonalnie - i to cie gubi...bo niestety ten świat juz jakiś czas temu przestał być racjonalny...

Gość a to już nie chcą zagłodzić
przez codex coś tam ?

Gość dżordżż
a czy ja napisałam, lub dalam do zrozumienia, ze to sa "wszystko głupoty głupich ludzi"? - moja droga, nie masz podstaw, zeby dokonywac takiej nadinterpretacji mojej - jakby nie patrzec- dosc zwiezłej wypowiedzi, z której tak naprawde niewiele wynika. ponad to widze ,ze temat dla Ciebie niczym woda na młyn :P aaaa, co nadinterpretacji - skad załozenie ze jestem kobieta? [ cool]

Gość dżordżż
tak, tak forma uzyta (nie)przypadkowo :)

jasne :O po co who i usa mieliby wybic cale spoleczenstwo?! wychodzi na to ze jak wszyscy ludzie we wszystkich krajach sie zaszczepia to nikogo nie zostanie :D

Gość 123456789aaaaaaaa
skąd założenie ,że jesteś kobietą - widzisz mam intuicje i znam się na ludziach...

Gość 123456789aaaaaaaa
całego społeczeństwa nie wybiją - kilkaset tysięcy zostanie....\ pomyślcie po co ceniona dziennikarka pisząca do znanych magazynów naukowych (M.in. The scientist) miałaby psuc sobie reputację jeśliby to były jakieś wymysły?? Na pewno musi mieć jakieś dowody!!!

wg mnie to jakieś bzdury a osoby tam piszące (w innych tematach) są niekompetentni i nie mają wystarczającej wiedzy aby pisać to co piszą.

Gość Pan Cenzor
123456789aaaaaaaa -bzdura,żydowskie USA cieszy sie z tego im wiecej ludzi tym wiecej niewolników tyra w zydowskich fabrykach...

123456789aaaaaaaa ----> troche dystansu moja droga kartele farmaceutyczne OD LAT dokonuja róznych, czesto takze watpliwych moralnie eksperymentów na lekach , szczepinkach - np. wykorzystywanie do szczepinonek martwych zarodków, z kregu teorii spiskowych : niektóre z nich mówia o tym, ze na swiecie sa CELOWO wywolywane epidemie i pandemie róznych chorób, tylko po to aby zapewnic zbyt i obroty tym firmom, ze sa specjalnie modyfikowane szczepinki aby zarazac ludzi - np. sa dowody na to ze tak rozprzestrzenilo sie AIDS a wiec , niestety nie jest to nic nowego

Gość hmmm firmy farmaceutyczne
chcą zabić lubi , którym sprzedają leki ? to jakiś dziwny model biznesowy , co na to koncerny żywnościowe itp

Gość dżordżż
no bo przeciez cały swiat jest w zmowie :P!

Gość 123456789aaaaaaaa
przecież kilkaset tysięcy osób przezyje - im wcisną tyle leków ,że ho ho