Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka4444

kiedy sex po zabiegu?

Polecane posty

Gość brunetka4444

jak dlugo czekalyscie z sexem po czyszczeniu macicy boze mam taka wielka ochote na sex ze nie strzymam 6 tygodni czy moze sie cos stac po 3 tygodniach po czyszczeniu?????

a lekarz co mowil?? a nie probowaliscie sexu oralnego?? albo pettingu - to Wam ulzy i nie bedzie ryzyka

Gość brunetka4444
lekarz kazal czekac 6 tygodni ja czuje sie dobrze a sex oralny to nie to samo zastanawiam sie czy moze sie cos stac lekarze nie udzielaja konkretow wkurza mnie to bo powinien powiedziec nie wolno bo beda takie a takie skutki teraz nie wiem czy moze nie wolno zeby w ciaze nie zajsc tak szybko( ale sa zabezpieczenia) czy mozna dostac krwotoku? mial ktos tak ze zaczol wczesniej?

Gość xxx2561
po cesarce tez kazali czekać 5tyg, a ja miałam straszną ochotę już po tygodbiu, wytrzymaliśmy 11dni, troche się bała, ale było ok, delikatnie, powoli, duuużo czułości

Gość mijan
ja po zabiegu czekalam 3 tygodnie, pozniej lekarz powiedzial, ze jest wszystko ok i mozemy ale z zabezpieczeniem, w ciaze dopiero po 6 miesiacach

Gość mijan
zazwyczaj jest tak, ze mozna uprawiac sex dopiero po 1 okresie po zabiegu

Gość brunetka4444
slyszalam ze nastepna ciaze mozna juz zaczac sie starac po 3 miesiacach kazdy mowi inaczej niektore zachodza od razu i rodza zdrowe dzieciaczki hmmmi badz tu czlowieku madry:)

Gość gość
Jest tutaj ktoś, chętny na seks telefon? Slodko jeczaca mloda studentka zaprasza na sex telefon. Fotkę znajdziesz tutaj: http://sextelefon.bzykacz.pl/natalia/ Jesli podobnie jak mi sprawia ci przyjemnosc sluchanie kogos kto sie masturbuje zadzwon