Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monizz

Za wysoko?

Polecane posty

Gość Monizz

Otóż mam dylemat. Jestem dosyc wysoką osobą 177 cm i uwielbiam buty na obcasach, czy koturny, ale krępuje się je nosić i najszczęściej takie zakupy lądują w szafie (i bez tego wiele moich koleżanek jak i czasem kolegów sięga mi do ramienia). Jaka jest Wasza opinia w kwesti noszenia butów na duzym obcasie przez wysokie kobiety? Czy ktoś już zauwazył, że naprawdę ładne buciki są na niebotycznie wielkim obcasie?

Gość wstyd niee
ja jestem bardzo niska więc takiego problemu nie mam ale jak widzę dziewczynę bardzo wysoką na obcasie to zawsze myślę że widocznie bardzo lubi swój wzrost i nie jest to dla niej problem, bardzo często takie dziewczyny noszą buty na płaskiej podeszwie np balerinki, ale szczerze i tak będzie wysoka i tak więc czemu by nie nosić butów na obcasie? Taki 5 cm obcas jest jak najbardziej ok. i wiadomo że kobieta w takich butach czuje się bardziej kobieco. Całe życie będziesz chodziła w płaskich butach bo ludzie śmesznie przy Tobie wyglądają?:)

Gość 0000000000000
ja mam 176 cm i kiedyś też tylko na płaskim... od kilku lat noszę nawet 12 cm szpilki i dobrze się z tym czuję. Mój facet też jest wysoki, pracuję z samymi facetami, którzy bywają niżsi ode mnie - ale to jest ich problem :-P