Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o kurczeijfivsd

jedzonko po 4 miesiacu

Polecane posty

Gość o kurczeijfivsd

to znaczy kiedy ?? bo moja lekarka twierdzi ze moge podawac te pokarmy jak dziecko bedzie miec 5 miesiacy .

Gość o kurczeijfivsd
hej! odpowiedzcie mi !! moge dac juz w 4 miesiacu czy czekac do 5 miesiaca ?

Gość jestem juz wykonczona
ja wprowadzilam równo jak moiala 5mscy.

po 4 miesiącu czyli jak zaczyna 5 miesiąc a czwarty ma skonczony

Gość szklanka soku
Moja ma 3 miesiące i 3 tygodnie i od tygodnia na kolację i w nocy je kaszkę bananową (po 4 miesiącu). Bo po mleku budziła się co dwie godziny przez całą noc. A jak zje kaszkę o 20.00 to budzi się o 3.00 zje kaszę i jeszcze śpi do 6.30-7.00 rano. Kaszka taka luźniejsza. Przez butelkę z większą dziurką pije. Przecierki i soczki zostawiłam na później. Jak już skończy te 4 miesiące. ;)

Gość o kurczeijfivsd
pytam bo moja ma 4 miesiace i budzi sie w nocy tak co 3 godziny. Moze by jej zagesic mleko kleikiem ryzowym? Jak tak to powiedzcie czy w nocy jak sie zbudzi to tez dac jej ten kleik czy czyste mleko. I jak to wyglada w ciagu dnia tez zageszczac kazdy posiłek??

spróbuj jej wieczorne mleczko zagęścić kleikiem. w nocy podaj normalne i nie zagęszczaj każdego posiłku, tylko ten ostatni przed snem.

Gość szklanka soku
Ja nie zagęszczam każdego posiłku. Tylko ten wieczorny i nocny. By dłużej czuła się syta i lepiej spała. Ja nie próbowałam kleiku bo akurat miałam w domu kaszkę bananową. Przyszła pocztą z reklamą Bobovity. I tak już zostało. Mała nie ma po tym ani bóli, ani kolek. W dzień je zwykłe mleko i pije herbatę koperkową. Tyle. :)