Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna przyszla panna

czy te suknie sa naprawde az takie zle?

Polecane posty

kazdy mi mowi ze sa za skromne na slub i powinnam na ten dzien wybrac cos bardziej "szalowego" a mi sie podobaja te dwie sukienki w dodatku chce miec kwiatek we wlosach bez welonu i tez kazdy kreci nosem..bukiet maly z czerownych roz, tez nie pasuje ,mam juz dosc! czy te sukienki sa naprawde brzydkie? powiedzcie szczerze:( http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=34&style=A538 http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=37&style=A558

Gość mi się podobają
jak dla mnie są piękne. :)

bardzo ladne, mnie ta druga sie bardziej podoba :) faktycznie gdyby byly w innym kolorze moglyby byc tez na sylwestra czy na jakis bal ale kto powiedzial ze panna mloda musi miec szlowa suknie ??

w/g mnie są sliczne,skromne ale też i eleganckie no i nie słuchaj \"zyczliwych\" którzy widzą cię w mega bezie:)

Gość helaaaa
super! zwlaszcza ta pierwsza ! pzreciez to Twoj slub, to Ty masz pieknie sie czuc i wygladac! a te szalowe suknie zwykle nie sa piekne i panny mlode tez nie- ale o tym sie nie mówi :P

Gość zoskiaaaaaaaaaaa
są ok:)

wiem ze moj, i tak kupie ta suknie ktora mi sie podoba ( czyli chyba nr 1) ale jest mi przykro jak rodzina zrzedzi ze suknia za skromna, bukiet taki pospolity, bez welonu, bez wesela, bo robimy takie skromne przyjecie dla najblizszych....wszystkim cos nie pasuje:(

Gość 1234567....
mnie tez się bardzo podobają ....nie przejmuj się innymi to Twój ślub i to Ty masz się dobrze czuć w sukience

ta pierwsza jest najpiękniejsza . jak będę brać ślub :D to też wezmę skromną, kwiaty we włosach i jest git i wygodniej się bawić ;) bez zbędnego podpinania trenu i poprawiania koła

Gość Wielbicielka Piotrusia
pierwsza suknia jest cudowna...jesli masz figurę podobną do tych modelek kup i nie słuchaj nikogo,zawierz temu co widzisz,trzym się!

raz moja kolezanka poiedziala ze te suknie sa tandetne i takie proste i nie nadaja sie do slubu:O ze wygladaja jak koszula nocna itd ...co ja na to poradze ze nie podobaja mi sie koronki, bezy itd

sukienki są sliczne. skoro robicie skromne przyjęcie, jak najbardziej pasuja :) I nei daj sie,t o wasz ślub, wasze wesele, róbcie tak jak uważacie. AJ niestety dałam sie przekonać do tego co chcieli inni i żałuje, bo miało byc inaczej ;)

Gość normalnie
śliczne, ja bym takie wybrała

i tez sie nasluchalam ze slub raz w zyciu i bez wesela? tle ze my nie chemy skakac w sali z 200 osobami wole skromny slub bede tylko najblizsi a pozniej drugiego dnia mamy wyjazd w podroz poslubna :D z checia to zaraz po slubie bym uciekla

Sliczne!!! Pierwsza mi sie bardziej podoba. Na Twoim miejscu pomyslalabym dodatkowo o bolerku czy szalu - czyms, zeby zakryc ramiona do kosciola. Moze szal bylby lepszy. Ale sukienki, jako takie, sa naprawde bardzo ladne.

tak do kosciola bede miec szal

a co się przejmujsz kobieto??? ja na swój ślub też chcę mieć skromną suknię i też bez welonu (zwyczajnie mi się nie podobają). Do tego skromniutki bukiecik i to nie z róż ale np. frezji (wolałabym anemony, ale boję się że nie wytrzymają). Co do wesela najchętniej tylko najbliższa rodzina i najlepsi znajomi(ale łącznie to zbierze się ze 30-40 osób). Bez szaleństw. Jakieś nie za duże przyjęcie. Mój kolega z pracy wydaje około 50.000 na ślub. Dla mnie jest to nie do przyjęcia. Toż to pokaźna sumka wkładu własnego na mieszkanie przy braniu kredytu. Albo samochód, albo wiele innych rzeczy... albo piękną podróż poślubną... Są ludzie którzy potrzebują wielkiego przyjęcia z tej okazji, a są również tacy którzy ten piękny dzień chcą spędzić spokojniej. Poprostu inaczej... Rodzinie najlepiej poprostu przytakuj a rób swoje...to chyba jeden z najlepszych sposobów pozbycia się niechcianych uwag i porad...:)

A suknie???? SĄ PRZEŚLICZNE...bardzo kobiece...takie niewinne :) I pasuje do nich tylko i wyłącznie jakiś skromny właśnie bukiecik :)

Gość agusia agusia23
ja tez chce taka suknie, jestem wysojai szczupla tylko biust mam maly bo 70B i sie zastanawiam czy takie suknie beda mi pasowac? bo chyba tutaj tzreba miec niust do tych sukien co myslicie?

Sukienki są naprawdę śliczne:) Ja też mam skromną suknię i w takiej czuję się najlepiej:)

dziekuje za dobre slowa😘

Gość uśkaaa
ja już po ślubie i weselu., ale jakbym miała brać drugi raz ślub to NIGDY bym nie założyła sukienki z kołem (miałam malutkie, ale i tak mnie wk**), tren był przypięty, ale ktoś mi go urwał i pół nocy się z tym mordowałam, aż koleżanka go przyszyła na stałe. Jedyne z czego byłam zadowolona to z bukietu - miniaturowe gerbery - cudo :) i miałam super wygodne buty ;) Na kolejny ślub chcę taką suknię jak pokazałaś i kapelusz :D

Gość lenaoolena
ładne te suknie, ta pierwsza bardzo ładna

pierwsza jest prześliczna - ja też chcę prostą sukienkę i kwiatka we włosach, teściowej się to nie podoba no ale to w końcu mój ślub ;P

Gość ładne ładne
bo teraz te pindy musza miec nawalone cekinkow. ozdobek, sztucznych kwiatuszkow...sztucznego zlota...masakra jakas...i te diademy pozal sie panie b

jeśli chcecie suknię tanio i ładnie , polecam www.suknie-maja.pl - mam slub w sierpniu i w piątek odebrałam suknię , jest piękna - polecam !