Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna przyszla panna

czy te suknie sa naprawde az takie zle?

Polecane posty

szyją suknie ma miarę , mają ogromny wybór, i stosują się do sugestii

moja suknia jest z kołem mam nadzieję że nie będzie mi za bardzo przeszkadzać .. :(

Gość ZAKOCHANA FIRANA
PIERWSZA JEST LADNIEJSZA, CHOCIAZ OBIE SA PIEKNE. NIE SLUCHAJ NIKOGO, CO DO KWIATA WE WLOSACH TO TERAZ CORAZX WIECEJ DZIEWCZYN ZASTEPUJE NIMI WELON, JA TEZ TAK ZROBIE:) NA PRAWDE SLICZNE SA TE SUKNIE!!!

a przy oczepinach rzucacie tym kwiatkiem zamiast welonu ?

Gość suknie są ok zwłaszcza pierws
za, olej tych marudzących. Zastanów się tylko nad welonem. Ja teżnie chciałam, ale jak mi pani w salonie przyniosła welon do mojej sukni, piękny hiszpański i upięła, to stwierdziłam, że kurczę - jest to jedyny dzień kiedy mogę założyc to cudo. i zamówiłam.

a przy małych piersiach sukienka bez ramiączek ześlizgnie się ?

Gość ZAKOCHANA FIRANA
DŻIZZZ PRZY OCZEPINACH MOZNA BUKIETEM RZUCIC :p

Gość Anastazja ....
Hmm ... mnie się wydaje, że wszystko w zależności od urody ... Kiedy uroda jest bardzo wyrazista, to im skromniejsza tym lepiej ... Ale kiedy uroda "mysia" to lepiej coś bardziej wyrazistego ... Choć sukienki ładne ... :)

Gość Anastazja ....
i idealną figurę trzeba mieć do skromnych ... biust i talie osy... biodra idealne ... Wtedy to wygląda dobrze ....

Gość fdgdfg
piekne sa

Gość roki500
suknie są piękne,moja wymarzona suknia jest podobna właśnie do Twoich. Jak dla mnie są śliczne

Gość on ma
Sukienki są śliczne i nie słuchaj koleżanki najładniejsza jest prostota.. a sukni na kole nie kupiła bym w życiu!

Gość asiek_853
sliczne są te suknie

Gość córka szklarza
Autorko, nie smuć się, bo suknie są przepiękne. Ja mam niemal identyczną (troszkę szerszą na dole). Naprawdę nie ma obowiązku przebierać się za wielkiego ptaka.

Gość Anastazja ....
Owszem sukienki są ładne ... ale dla wyrazistej, idealnej dziewczyny ... Szara mysza będzie wyglądała smutno ... a jak nie ma idealnej sylwetki ... to już w ogóle .... Aby potem nie było pretensji, że zaproszone kobiety wyglądały lepiej niż młoda pani .... :O Nie bierzcie pod uwagę tylko tego co jest ładne, ale też dostosujcie do figury i urody .... o czym nikt nie pamięta ... :O

Gość racjaaaaaaaaa
a co z biustem jak ktos ma amle B? to sukienka sie nadaje?

Gość Studentka ASP
Słuchaj, te sukienki są śliczne, szczególnie pierwsza. Nie słuchaj wieśniar co przebierają się za bezę z bitą śmietaną i nie mogą potem wsiaść do samochodu bo tyle warstw tiulu mają na sobie. Klasyka, prostota, to KLASA> Nie wstydź się, że masz klasę i nie przejmuj tym wyborem sukni bo sprawi tylko, że nie będziesz kolejną panną młodą z gatunku "wieś tańczy i śpiewa". wiele szcześcia życzę.

Gość sejtn
jak dla mnie te sukienki sa przepiekne, sama bym kiedys chciala miec podobna. czesto takie szalowe kreacje wygladaja na bazarowe. nie sluchaj sie nikogo i bierz to, co ci sie podoba.

Gość ale wy sie nakrecacie
mi się sukienki podobają, cała stylizacja się ładnie zapowiada :) a kwiatki to oczywiście żywe - takie jest moje zdanie :)

Gość Anastazja ....
Nie wszystko skromne jest "z klasą" a "bogatsze" wieśniackie ... Jakby taki był podział to nie byłoby o czym mówić .... Problem jest bardziej złożony, bo najważniejsze, to do siebie dopasować!

Gość sisilyyy
anastazja prosta i elegancka suknia nie ma nic wspolnego z ilosci falban...! prosta, czytsa klasyczna to wlasnie jest klasa!!

Gość Anastazja ....
Czy ja coś mówię o falbanach? Ja autorki nie widziałam ... więc nie wiem, w czym byłoby jej dobrze ... Tylko mówię, że w takich to dobrze wyjątkowo urodziwym i zgrabnym ... wtedy idealnie ... Ale skromna mysza z średnio idealną figurą będzie wyglądała biednie ... Take suknie mają przecież także goście, tylko w innym kolorze ...

Gość córka szklarza
"w takich to dobrze wyjątkowo urodziwym i zgrabnym" - a ja myślę, że taka skromna klasyka jest właśnie najbardziej uniwersalna. Jak się ma myszowatą urodę, to można zrobić bardziej wyrazisty makijaż, ciekawie upiąć włosy, a nie "nadrabiać" trenami, piórami czy cekinami żeby było "bogato", bo może wyjść żałośnie. Zresztą IMHO to właśnie "bezy" wymagają bardziej filmowej, "dużej" urody, bo inaczej delikwentka wygląda jak sierotka marysia wrzucona nagle w inną bajkę.

według mnie sa piękne! Nie słuchaj ich, skromna, biała suknia jest sto razy lepsza niz wydziwniona i uspstrzona szmata

Gość Anastazja ....
córka szklarza - jakby nie patrząc pięknym we wszystkim dobrze ... Ale np. brzuszka to w tej nie ukryje ... albo mały biust? będzie wyglądał fatalnie ... jedne suknie mogą dodać urody .... inne odejmą ... tak działa świat mody ...

pierwsza jest przepiękna! moim zdaniem im Panna Młoda wygląda skromniej tym ładniej. wystarczy ze promienieje szczesciem a nie lokami i brokatem we włosach. bierz tą sukienkę i nie przejmuj sie opiniami zadnych ciotek, kuzynek itp