Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnowidzacz

Moj facet nie dba o siebie.

Polecane posty

Gość dfds
a w ogóle to nienawidzę takiego podejścia do życia, jakie reprezentuje ten facet - nie mam na ciuchy, nie mam na kino na pizzę itd. - Masakra. Jak nie ma to niech się weźmie do roboty i zarobi. Ja np. mam takie podejście, że lubię sobie stawiać jakieś cele i je realizować. A z takim człowiekiem co najwyżej przesiedzisz życie na kanapie. Nie wiem ile masz lat, ale może fajnie byłoby znaleźć kogoś, kto czegoś chce od życia - pojechać na jakieś wakacje, coś zobaczyć itd..

Gość jasnowidzacz
2 razy wyczzulam u niego nie swiezy oddech i teraz mam opory zeby sie z nim calowac.Jak u mnie spi i idzie sie wykapac.To wtedy jest taki czysciutki i pachnacy.Az milo jest sie przytulic.I zeby tez wtedy myje.I calowac sie mozna.Ja mam duzo ciuchow.Ale niechodze codzennie w tym samym tylko zmieniac bluzke czy spodnie. Ostatnio powiedzial mi czy sie maluje.Ja mowie ze tak ale nielubie za bardzo.To wtedy powiedzial zebym sie umalowala.Ale nie zrobilam tego.

Gość fridzi_2009
to faktycznie wieśniak!!!

Gość jasnowidzacz
Jak jest po wyplacie to kase ma.Bo bylismy na pizzy.Poszlismy z jego znajomymi do pubu.Ale w tym miesiacu mial duzy wydatek na samochod i to mu pochlonelo sporo kasy z wyplaty.Ale tym miesiacu tez musi cos kupic do samochodu.I znow kasy niebedzie mial.

Gość dfds
na nic nie ma kasy a jeździ samochodem.. rzeczywiście wieśniak

No widzisz jak ci powiedział, żebyś się malowała to trzeba mu było powiedzieć, żeby się mył i dbał o zęby.Skoro on ci wali takie uwagi, to ty mu też możesz mu powiedzieć

Gość fridzi_2009
popieram

Gość jasnowidzacz
dzis jak przyjedzie przeprowadze z nim rozmowe.albo wezmie te uwagi do siebie albo nie.

Gość fridzi_2009
dokładnie i i w tedy podejmij decyzję

Gość jasnowidzacz
Jednak szczera rozmowa duzo dała.Powiedzialam mu ze lubie zadbanych facetoww, zeby bardziej o siebiie zadlam.I juz sa efekty.Zroilismy przeglad w jego szafie i znalazlam mnostwo supEr ciuchow, ktorych nie nosil.Kilka par fajnych spodni, kilka fajnych koszulek i swetrow.Bardziej dba o siebie.Czuc perfumki.I wgoloe swiezosc.

Gość ehhhhhhhhh/
to swietnie.. nie panikuj wiecej. Podstawa zwiazku jest szczera rozmowa:)

Gość ona**
Dziwię Ci się że jeszcze z nim jesteś.To wynosi się z domu.widocznie się tego nie nauczył i tak też bywa.więc musisz mu powiedzieć i to najlepiej w prost bo delikatnie to pewnie nie zrozumie.

Gość Od PUSTEJ lali śledziem wali
Nie przesadzajcie dziewczyny jeździcie po nim może on tak lubi może nie przywiązuje zbytniej uwagi do swojego wyglądu wy to byście chciały mieć faceta takiego pedałka odpicowanego i wgl że żygać się chce Jego sprawa nie musi wyglądaćjak inni znam takich paru więdz wygląd nie ma tu znaczenia jak jest się w gronie chłopaków a jak są dziewczyny to marudzą i wgl Puste laski

Gość Od PUSTEJ lali śledziem wali
Ciuszki nie mają nic do związku a większość lasek robi z tego problemy ;/ To my faceci utrzymujemy wasze tyłki charujemy wracamy późno z pracy ciężko pracujemy tu i uwdzie wcale nie jest łatwo znaleśćdobrą prace mieć czego zarabiać i zyć On mieszka z rodzicami fakt może to nie jest czas kiedy się od nich wyprowadzi chłopak powoli się w czuwa w samodzielność młody jest dużo przed nim nauczy się dbać o siebie sprzątać kto to wie może i nawet gotowaćna wszystko przychodzi pora tylko nie wtedy kiedy 2 połówka tego chce hehe

Gość gośćggfgg
skoro mieszkasz sama to znacxy ze macie juz swoje lata a taki facet sie nie zmieni. Stary kawaler. Ja bym tak nie mogla. Moj jest zawsze czysciutki, pachnacy, fajnie ubrany, reguralnie chodzi do fryzjera. Ja tez taka jestem, lubie dbac o siebie i dobrze wygladac. Do tego moj facet juz od dawna mieszka sam i ma swoja dzialalnosc i ma samochod. jedyny jego minus ze nie gotuje i obiadow jada albo u mamusi albo na miescie. rodzice mieszkaja 10 km od niego i jest tam praktycznie codziennie!!! ale spoko bo tesciowa nie pracuje to bedzie wnuki bawic :-Q wiem jestem straszna ale tak zycie wyglada

Gość gość
Wybrała sobie fleje i teraz narzeka, że ten jest fleją :P Weź zwiąż się z metro

Gość gość
gośćggfgg dziś odczep ty się babo od starych kawalerów co?!

Gość gość
To po co wiezesz sie z niechlujnym facetem? Ja bym nie mogla spotykac sie z facetem ktory nie dba o siebie lub jego styl ubierania mi nie pasuje.