Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to bylo takk

Jak grzecznie odmowic facetowi, aby nie czul sie urazony

Polecane posty

Gość a to bylo takk

Mam ostatnio taka sytuacje ze kolega zaprasza mnie do siebie do domu na film, problem w tym ze nie znamy sie jeszcze wystarczajaco abym tak po prostu pojechala do niego do domu, bo nie czuje sie pewnie. Jest fajnym chlopakiem i chcialabym go blizej poznac, ale dla mnie integracja to pojsc na piwo, czy ewentualnie na film ale do kina, lub spotkac sie na miescie. Oczywiscie nie powiem mu tego wprost ze po prostu nie chce do niego przyjechac, nie wiem jak z tego wybrnac. Bo on np nie proponuje nigdy abysmy sie spotkali gdzies indziej niz poza jego domem:/

Powiedz że się z nim umówisz ale na mieście :) bo posiedzieć w domu to możesz u siebie ;)

Gość bo pewnie chce
spotkac sie w jednym konkretnym celu. Ja bym powiedziala wprost, że na pierwsze spotkanie wolę bardziej neutralny grunt, można jakoś żartem - będziesz przynajmniej wiedziała, na czym stoisz.

Gość 1234567....
powiedz mu że wolisz filmy oglądać mimo wszytko w kinie :)

Gość a to bylo takk
No wiem dziwne to dla mnie, pewnie trzeba postawic sprawe jasno ;)

Gość a to bylo takk
No wlasnie, a moze on po prostu nie ma kasy, i w ten sposob chce jakos to zrekompensowac, co wtedy? Bo gdy ja mu zaproponuje spotkanie na miescie, ja bede musiala placic:/