Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabriellllllle343434

jaki bank najlepszy- konto internetowe?

Polecane posty

jak w temacie

tez o nim myslalam.

chciclam zeby to byl polski bank i zeby nie zdzierali duzo kasy za prowadzenie konta itp

M Bank nie zabiera nic za prowadzenie konta, za przelewy tez nic nie bierze. Ja mam konto w tym banku, jestem bardzo zadowolony (nawet nigdy w życiu nie byłem w Mbanku i nie wiem gdzie jest siedziba)

szukalam na stronach ale to wszystko ajkies pomtane.. pko bedzie dobry?

Gość mBank - bez pudła.
Tyle tylko że na zwykłym e-koncie jest zerowe oprocentowanie (coś za coś) ael można dołożyć sobie darmowy racunek z procentem (np. eMax).

zlozylam wniosek o eknoto i bezplatne emax i emax plus tez niby bezplatne..

Gość a ja odradzam mbank
bo się już nacięłam - wolę millennium!

zarabiam niewiele chodzi tylko o wygode- czyli internetowe przelwey bez problemu.

Gość ale psikus
ja obstawiam inteligo. Bankiem "matką" jest pko bp, dzieki czemu jest b. dużo bankomatów w których można wypłacać pieniądze za darmo. Poza tym prowadzenie rachunku nic nie kosztuje (jelsi średniomiesięczne saldo wynosi 100zł), tylko obsługa karty 1zł / m-c. Mam i jestem bardzo zadwolona. A i przelewy przez neta w ramach banku pkobp za darmo a do innego banku 0,5zł

Gość kaverwa
MBank jest najbardziej rozreklamowany, nie ma żadnych fascynacji, wszyscy proponują to co ma MBank ale on jest najpopularniejszy bo ludzie nie wiedzą że takie konto można mieć w 40 innych i ostrzegam najwięcej hakerów jest na MBank wiele osób już okradziono bo robią identyczną stronę netową jak oryginał pozatym u nas w Łodzi jest centrum informacyjne callcenter MBanku i jedna kolsuntantka zwineła klientowi kilkaset tysięcy poprzez pośrednika

Gość ja otworzyłam
w Lukasie, zobaczymy jak będzie.

Gość zdecydowanie polecam
Polecam "db Net - Konto osobiste" http://najlepsza-oferta.systempartnerski.pl/dbnet/index.html Prowadzenie konta = 0zł wydanie karty = 0zł przelewy = 0zł wypłata ze wszystkich bankomatów na CAŁYM ŚWIECIE = 0zł (jeśli wykonamy jedną transakcję kartą w miesiącu to nie płacimy 5 zł za kartę, poza tym brak jakichkolwiek opłat) Dodatkowo gwarancja niezmienności warunków przez 2 lata i wysoko oprocentowane konto oszczędnościowe - 4,05%