Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopsiara

Nasze fobie, lęki....

Polecane posty

Gość klopsiara

Czego się boicie? macie jakieś dziwne przyzwyczajenia czy tylko ja tak mam ? ja nie wyjde z domu zanim nie wylacze każdego pojedynczego urządzenia z gniazdka......... :( męczy mnie to

Gość
bez obaw, w dzisiejszych czasach takie rzeczy sie leczy:classic_cool:

Gość klopsiara
czy jest sens leczyc cos takiego ? po co szpryciowac sie niewiadomo czym

Gość powaznepytanie
a ja sie boje wszystkiego i co mam zrobic

Gość fdgdfg
a ja sie boje chrabaszczy majowych ................ bleeeeeeee lataja wieczorami wydaja mi sie wielkie i tak bzycza... tez sie ich boicie?

Gość klopsiara
a ktos z czyms powazniejszym?:)

Gość takasobiesd
a ja najbardziej boje sie meza jak przychodziz pracy to czekam jaki bedzie mial humor, czy nie zrobilam cos zlego czy obiad mu bedzie smakowal, czy nie bedzie zly i tak codziennie od kilku lat

Gość nie lubie tłumu ludzi
w kościele, markecie itp

Gość fdgdfg
meza hmmm.... czepia sie dio ciebie? i pewnie nie jestes z nim szczesliwa? macie dzieci?

Gość takasobiesd
tak mamy dzieci, koncze prace jakie 2 godziny wczesniej jak maz i biegiem do domu aby bylo posprzatane, jak przyjdzie dziecko odebrane z przedszkola, obiad ugotowany i siedze i czekam czy wszystko mu bedzie pasowalo czy nie bedzie krzyczal straszny jest ten codzienny strach

Gość hiena cmentarna
od dziecka mam zaawansowaną arachnofobię, akrofobię i akwafobię, także moje życie ogranicza się do moskitier w każdym oknie, prysznica i stania na ziemi 24/7. zero we mnie spontaniczności, wody boję się panicznie, więc nigdy nie byłam nad morzem, obsesyjnie przyglądam się ścianom w poszukiwaniu pająków, zajebisty żywot, strach o każdej porze :o nerwicę natręctw też mam, obsesyjnie powtarzam czynności, co chwilę myję ręce, wmawiam sobie jakieś rzeczy, które potem ciągle robię. ale to mi akurat życia nie utrudnia, bardziej te fobie mają na mnie wpływ destrukcyjny :P