Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce w koncu prawko

Jak przyspieszyc egzamin na prawko?

Polecane posty

Gość chce w koncu prawko

Czy podanie do dyrektora WORDu cos pomoze? Nie zdałam w piatek po raz pierwszy i dostałam termin na 7 pazdziernik. :(:(:( Naprawdę jestem zrozpaczona, bo pazdziernik jest dla mnie terminem niemozliwym, musze zdawac wczesniej :(

Gość
tak pozno?!?!?!?!?! ja nie wiem ale musi byc jakas inna opcja:o:o ale bezsens:o

Gość chce w koncu prawko
No wlasnie :( Super, jak bym miala pecha i znowu nie zdala to bede musiala powtarzac teorię. PO 2 EGZAMINACH!! To jest jakies chore, co ja mam zrobic? Nie mogę czekac do pazdziernika. NIKOMU nie polecam WORDu w Rybniku chyba ze sobie lubicie poczekac :(

Gość chce w koncu prawko
Nie moge tam chodzic codziennie bo nie jestem z Rybnika. Jestem z Gliwic, zlikwidowali nam WORd musimy zdawac w Rybniku, a to jest jakies 30 km. Nie mogę tam codziennie jeździć. A mogę jakoś interweniowac w zwiazku z tym ze ten termin jest niezgodny z prawem?

Gość chce w koncu prawko
I nie chodzi o to ze mi zależy tylko o to ze MUSZĘ zdawac wczesniej, w pazdzierniku pewnie nie bedzie mnie w kraju

Gość kropka89
współczuje;/ strasznie długo musisz czekać, ja jak nie zdałam za pierwszym czekałam miesiąc, teraz (17.07) oblałam za drugim, tylko za dynamikę i egzamin mam 7 sierpnia. Napisz podanie, bo to niemożliwie długo;/ a gdzie zdajesz?

Gość kropka89
z tymi nowymi przepisami była mowa, ze maksymalny czas oczekiwania na egzamin będzie wynosił miesiąc a tu widać gówno prawda:D

Gość wstrząsnieta nie mieszana
Ja też po 2 niezdanych egzaminach muszę zdawac od nowa teorie:O Zadna interwencja nie pomoże:O zwyczajnie musisz jezdzic do WORDU i tam siedziec czasami nawet cały dzien. Moi znajomi tak robili. Jednemu trafiło się tak, że najpierw wskoczył termin na egzamin na xza miesiac, potem na za 2 tygodnie. Jego dziewczyna mowi doniego : "chodz juz idziemy nie manuj tego" a on że jeszcze bedzie czekał i za jakiś czas wskoczył mu termin na jutro!:)

Gość kropka89
wstrząsnieta nie mieszana ale dlaczego po dwóch razach teorię musicie zdawać?

Gość chce w koncu prawko
Nie "mają komus zabrac zeby mi dac" tylko zgodnie z przepisami termin ma byc ne dluzszy niz miesiąc. Łamią prawo i tyle. Przeciez ja nie chce nikomu zabierać terminu. Błagałam kobiete w okienku o wczesniejszy a ona ze nie ma. Nic mi nie pomoze stanie tam.

Gość kropka89
Patty Diphusa to chyba ja mam jakieś szczęscie, bo u mnie miesiąc wynosi, ale nie każdemu koleżanka za pierwszym razem czekała coś koło 2 miechów. Co inny ośrodek tym inny czas;/

Gość chce w koncu prawko
kropko - poniewaz egzamin teoretyczny jest wazny pół roku a w tym czasie zdążymy odbyc 2 praktyczne.

Gość wstrząsnieta nie mieszana
kropko, ja po dwoch niezdanych bede powtarzac teorie, bo też się trochę czeka na egzamin... poza tym rodzice na prawko mi dali w prezencie ale na kolejne egzaminy to juz było krucho...no ale dali. Teraz wiem, ze juz bede zdawac teorie od nowa to czekam z zapisem na zastrzyk gotowki zeby jeszcze godzinki dokupic.

Gość chce w koncu prawko
Chyba napiszę do telewizji :D Bo to co sie dzieje z terminami to jest porazka. Wstrząśnięta - uwazaj zeby ci nie zrobili tak jak zrobili mojej kolezance - nie mogla se zapisac na kolejną teorię zanim jej sie nie przedawni obecna. Wiec czekała miesiac na przedawnienie teorii, miesiac na kolejny egazmin teoretyczny, i 2 na praktyczny. Łącznie 4. :D

Gość kropka89
w oógle dla mnie te nowe prawko to poracha:D niby miała się zwiększyć zdawalnośc a tu gówno... nadal 30% jak było. Normalnie szok. No tak racja z tą teorią, nie pomyślałam... a co najgorsze, że jak nie zdasz 3 razy praktycznego to musisz wykupywać nędzne 5 godzin by ponownie móc się zapisać, normalnie masakra

moja znajoma przyspieszyla - napisala podanie, ze jest w ciazy i im pozniej tym ciezej bedzie jej zdawac, ale faktycznie byla juz w widocznej ciazy i jej przyspieszyli

Gość chce w koncu prawko
No ja nie mogę napisac ze jestem w ciąży bo nie jestem i nie wyglądam jakbym była :/

Gość chce w koncu prawko
Nawet rozwazam wyjazd do innego miasta zeby tam zdawac szybciej