Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona na aptece

zbyt rozgadana farmaceutka

Polecane posty

i chyba sobie żartujesz, że powiem tak na forum co mi dolega, skoro nawet rodzicom nie powiedziałam...chociaż przed nimi ukrywałam to aby nie martwić ich, a na forum nie bedę o tym pisać, bo nie mam zamiaru zaspokajać waszej zbyt daleko idącej ciekawości. Po prostu zależy mi aby dowiedzieć się, czy farmaceuci przysięgali ze będą utrzymywać w tajemnicy informacje co, komu i na co sprzedają, tak jak lekarza obowiązuje tajemnica lekarska.

Dobra widzę, ze mi nie pomożecie... :/ Wszyscy uparliście się na tabletki anty :/ I tak właśnie można liczyć na pomoc innych... :( Nie dość, ze nie pomoga, to jeszcze zjadą i wmówią sobie jakieś pierdoły o tabletkach anty... :/

Gość żabka mała re re
Dobrze, a dla świętego spokoju możesz zdradzić tę tajemniczą chorobę? My nie znamy twoich rodziców ani nie wiemy kim jesteś. Na pewno nie powtórzymy. W internecie jesteś anonimowa. Nie bój się my nie jesteśmy tacy jak farmaceutka, że będziemy dociekać po Twoim IP kim jesteś. Tak jak ona za wszelką cenę chciala dowiedziec się gdzie mieszkasz i rozmówić się z Twoimi rodzicami na temat Twojej straszliwej choroby. Hmm może ona wynajęła detektywów żeby odnaleźli Twoja rodzinę i wszystko wyszło na jaw? Na pewno tak! Bo jesteś tak istotną osobą, że każda osoba się obca o Ciebie martwi. Biedna dziewczynka.

Gość zawsze mnie to zadziwia
FARMACEUTOW OBOWIAZUJE TAJEMNICA ... Autorko jestes zadowolona z mojej odpowiedzi ?

Gość kjghgfcsergf
a co ci jest??

Gość fgvfgdfgfdg
a masz DOWODY że to ona?? I co jej zrobisz???? jeszcze nie wiesz, że nikomu się nie ufa???

Gość fgnjfgcnfghnghhnjmm
Na tym forum serio siedzą barany! Dziewczyna zapytała, czy farmaceuci skladaja jakies przysiegi, bo ma wrażenie, że jej rodzice dowiedzieli sie od farmaceutki (niestety nuie znam odpowiedzi na to pytanie), a wy na nia najezdzacie! A nawet jesli cholerbne tabletki anty TO CO Z TEGO? Od skonczenia 16 lat, a juz na pewno 18 (autorka napisala, ze ma 21-22), moze sobie brac jakie leki chce i chodzic dop hjakiego chce lekarza, to jej prywatna sprawa, a nie jej rodzicow, jesli nie zyczy sobie im tego mowic! Niektorzy maja 22 lata, a ich rodzice sa strasznie wierzacy (ja tak mialam) i sex tylko po slubie, wiec NIE ZYCZYLAM SOBIE, ABY SIE DOWIEDZIELI, ZE KUPUJE TABLETKI ANTY, MIMO IZ MIALAM STALEGO CHLOPAKA. I autorka ma do tego cholerne prawno, a takie ciekawskie sie zleca i co, a o co chodzi, a rodzice maja racjae, a na pewno by nie krzyczeli, jakby byla choroba (widze, ze znacie jej rodzicow lepiej niz ona sama). Buraki. Dziewczyna ma 22 lata. Ma prawo do tajemnicy lekarskiej i do tego, aby nikt, nawet jej rodzice, nie dowiedzial sie jakie leki kupuje i na co. Niestety w praktyce wszyscy maja anonuimowosc w dupie i przez to 22 letnia dziewczyna musi sie teraz uzerac ze starymi, jakby jej chowania sie po lekarzach i lazenia po oddalonych aptekach bylo malo.

Gość na pewnoa
pewnei jakąs weneryczną chorobe złapała i sie teraz boi

Gość fgnjfgcnfghnghhnjmm
a ch... cie obchodzi co zlapala kurwa, nie o tym jest temat dewotko ciekawska

dzięki :)

Chociaż jedna osoba na tym forum potrafi czytać... bo pozostali, to skupili się wyłącznie na tym aby mi dokopać i za wszelką cenę dowiedzieć się na co choruję.... :/ a wydawało mi się, że moje pytanie zadałam w prosty i zrozumiały sposób: CZY FARMACEUTÓW OBOWIĄZUJE TAJEMNICA WYDAWANYCH LEKÓW? wystarczyło napisać odpowiedź na to pytanie, anie bawić się w zgaduj zgadula na co jestem chora!

Gość kombierek
Kurde obowiązuje czy nie obowiązuje ale po cholere obca baba miałaby dzwonić czy spotykać się z Twoimi starymi by ich powiadomić jakie leki wykupujesz. Robić sobie jakieś komplikacje, bo nie tak łatwo znaleźć numer nawet jeśli zna adres z recepty. Po za tym skąd ona miała wiedzieć, że twoi rodzice akurat nie widzą o Twoim problemie zdrowotnym. Raczej wydaje mi się, że to nie od farmaceutki wyciekło. Bo raczej nie zaprzątałaby sobie tym głowy. Może od lekarza? byłaś w przychodni w rodzinny mieście to rodzice mogli zajrzeć do karty, albo sami się dowiedzieć jeśli podejrzewali, że cos jest nie tak z Tobą. Wkurzen isa, ale lepiej zapytaj skad wiedzą skoro to Ci nie daje spokoju. Bo co z tego, ze dowiesz sie czy obowiazuje tajemnica i tak nie bedziesz miala pewnosci czy to ta farmaceutka sie wygadala czy oni dowiedzieli sie w inny sposob

Gość na pewnoa
nie chodiz aby dokopac autorce tylko bzdury autorka wypisuje rzecyzwisice farmaceutka nie ma innych zjaęc tylko bierze za telefona szuka nr i dzwoni po rodzicach

Gość na pewnoa
no kłamczuch z tej autorki pleciuga i jeszcze na aptekrzy zgania

Gość a to po prostu puszczalska

Gość na pewnoa
dziwka szmata i ździra i oszustka

ludzi! dziewczyna chce wiedzieć w jaki sposob informacja dotarła tam, gdzie nie miała być wścibskość chyba jest zbyt popularną chorobą a być taktownym i życzliwym niestety nie każdy może ani lekarz, ani farmaceutka nie ma PRAWA POWIEDZIEĆ KOMUKOLWIEK o chorobie i lekach

Gość gieowefa
ale coz tego, ze ktos ci powei,z e rpzysiegali czy tez nie. Sa papluly i juz i na to nic nie poradzisz a i nie udowodnisz,z e to byla farmaceutka!

Gość prawo prawem
a wiadomo, że się znajoma ostrzega jak sie jej córka puszcza

Gość gieowefa
autorce napewno nei chdozi aby darowac rodzicom cierpienia a darowac im poprostu wstyd bo corcia rpzyniosla wenere do domu. Powazne choroby przechodzi sie z rodzina a wenery raczej nie

cześć-przeczytałam cały topik , powiem tyle za aptekarze są zobligowani do zachowania tajemnicy zawodowej,podejrzewam ze mogło od lekarza wypłynąć jeśli np Ty i rodzice leczycie się u tego samego. Pozdrawiam

Gość Co takiego jest w nas
A nie łatwiej po prostu spytać rodziców skąd wiedzą o tych lekach??? ps.: Masz HIV???