Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady N

erotyczne opowieści

Polecane posty

Gość lady N

ostatnio na kafe wieje nudą same głupie pytania albo ciągnięte do znudzenia oklepane tematy - nie ma co czytać :-( chciałabym zebrać tu zestaw ciekawych historyjek z WASZEGO życia erotycznego - wasze przygody pierwsze próby i anegdotki jak to staciliście cnotę CZEKAM NA CIEKAWE OPOWIEŚCI ps. jeśli chcecie piszcie bezpośrednio na maila możecie przysyłać fotki filmiki i całe opowiadania

Gość lady N
pokazała bym ale co to jest ta doopa ??? (ludzie jak już coś piszecie to minimum ortografii i sprawdzajcie tekst zanim się zbłaźnicie jak kolega)

Gość figlarka55
Minimum ortografii jest takie, że "pokazałabym" pisze się razem :-P

Gość lady N
racja mój błąd - dobrze, że Wy też czuwacie :-)

Gość pierr nick
a jak przeczytasz slowo np: look?

Gość diabeuek
dooopa - dupa w rozmiarze XXXL :D

Gość lady N
widzę, że niema zainteresowanych tematem - szkoda - jak wolicie pisać pierdoły bez sensu to życzę powodzenia

Gość kazek
ja chętnie poczytałbym jakieś soczyste opowiadanko napiszcie coś

Gość *bikini*
piszcie opowiadanka a nie smućcie o dupie maryny

Gość XYZET
Czytam, czytam i nie mogę się spuścić! Gdzie ta erotyka?

Witam :D Może coś od siebie ... A właśnie !! Może któraś pani dopisałaby ciąg dalszy ? I potem znowu ktoś dopisze kolejną część ... i jeszcze jedną ... i następną ... :) Oto i wypociny moje (z góry ostrzegam, fabuły nijakiej tu nie uświadczycie !) : To było gorące lato ... wybraliśmy się razem na jedną z tropikalnych wysp. Po kilkugodzinnym locie nareszcie na miejscu ! Słońce, palmy, spokój - bez tłumu wszędobylskich turystów - gorąca plaża i kryształowo czysta woda ... już pierwszego dnia, po krótkim odpoczynku postanawiamy udać się na plażę, położoną tuż obok naszego domku... zacieniona laguna, otoczona rafą... szybko się przebieramy - Ty w swój dwuczęściowy kostium kąpielowy, ja w nieśmiertelne czarne kąpielówki. Narzucamy na siebie coś lekkiego i idziemy... Słońce praży... piasek aż parzy w stopy... słychać leciutki szum fal rozbijających się o brzeg... puszczam Cię przodem, celowo, by móc podziwiać Twoje krągłe pośladki i wspaniałe biodra, zmysłowo poruszające się przy każdym kroku ... dochodzimy nad wodę... pierwsza fala omywa nasze stopy - ciepła woda w porównaniu do temperatury piasku i powietrza wydaje się lodowata... ale wrażenie mija, jak tylko się zanurzamy... po kostki, kolana, w końcu do pasa ... idziemy ramię w ramię, coraz głębiej... woda jest idealnie przejrzysta, dno wyścieła czyściutki piasek... zatrzymujesz się, odwracasz do mnie - uśmiechasz się... odwzajemniam uśmiech patrząc Ci głęboko w oczy. Zimna woda powoduje, że sutki Ci sterczą... napinając materiał stroju. Krok ku sobie... nieśmiało, jakby z wahaniem... tylko woda studzi nasze pożądanie... wyciągnięcie dłoni pod wodą... kontakt palców... wargi lekko wykrzywione w uśmiechu... przymrużone oczy ... jeszcze bliżej ... dłonie muskają biodra, uda ... za blisko, by się wycofać, schować w rozmowie ... padamy sobie w objęcia. Czuję Cię na sobie - stwardniałe brodawki, cudownie krągłe piersi ... obejmuję Cię mocno, w tym samym odruchu pochylam twarz szukając Twoich ust ... już czekają, zmysłowo rozchylone... szybko, jakbyś miała uciec wbijam się w nie... przeszywa mnie prąd, elektryzujący impuls rozchodzący się od naszych złączonych warg... wczepiamy się w siebie, niecierpliwi, zachłanni... nasze dłonie są wszędzie, odkrywają na nowo ciało partnera ... zwinne palce poznają każdy zakamarek... czuję Cię, tak blisko, tak mocno... dłonie przesuwają się po pośladkach, czujesz moje podniecenie, wzbierające jak fala przypływu... wsuwam Ci dłonie w dolną część bikini, opuszki suną po nagiej, gładkiej skórze... w intymne, zakazane obszary... rozedrgane języczki walczą ze sobą, przestając jedynie na króciutki moment na nabranie powietrza - jedyne, co nam pozostało poza ... sobą. Zsuwam Ci dół stroju ... zatrzymuje się w połowie ud ... dłonie dotykają miejsca u zbiegu ud, tętniącego namiętnością i gorącem... dotykam Cię tam palcami - czuję wilgotny żar, mimo otaczającej wody ... dalej, mocniej... przylegasz do mojej dłoni całą sobą... rozchylasz usta, wydobywa się z nich cichutki jęk... gaszę go pocałunkiem ...

Seks na plaży: on goły, ona goła, dużo piasku w dupie i gdzie tu radość. Pomyślcie jak obciera kamyk w bucie a tu macie mnóstwo mikroskopijnych kamyczków no ale jak ktoś lubi ostre jazdy... :) Także na plaży nie polecam, za dużo filmików się naoglądaliście.

Zgadzam się, na piasku pomysł to kiepski... ale w wodzie? Też Ci nie pasuje :P ? Trochę poświęcenia na rzecz nastroju !

Za dużo nad morzem przebywałem i widzę jakie farfucle pływają, jak nie zielone glony w Bałtyku, to parzące meduzy i kamienie w Adriatyku :P Sorry :)

Po raz - wiele jest zakątków, gdzie: a) woda czysta b) plaża piaszczysta c) z a) i b) -> bezeceństwa są możliwe i - co ważniejsze - przyjemne Po dwa - co ważniejsze, nie bez przyczyny fantazje nazywane są fantazjami, w końcu od tego są coby się od rzeczywistości oderwać... a co do wygody - tak, jak z seksem pod prysznicem, bywa, że chłodno, niewygodnie, łapy się ślizgają... ale coś w tym jest, prawda ;] ? Pozdrawiam !