Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala

niskie dziewczyny laczmy sie małe jest piekne

Polecane posty

13:47 [zgłoś do usunięcia] bybubybu złoty pasujemy do siebie jestem tylko o 1 cm wyzsza kochanie idealnie :D

Gość bybubybu
a ja jestem wysoka umiesniona i scigam się zamochodami :D wiec jak ktos mi odskoczy to dostanie w łeb..(niejestem delikatna i niewinna) :D co nie mówie ze takie sa złe :) pozdrawiam.

Gość kefeneskjg
nie powiedzialabym. chlopaki wola nizsze dziewczyny! takie dziewczyny po prostu zgrabniej sie poruszaja, maja małe stopki a nie jakies rozmiary 40 (ble!), i w przeciwienstwie do wysokich nie wygladaja w szpilkach jak na szczudłach:D

Gość bybubybu
podskoczy** :P

jeszcze nigdy nie przytrafiła mi sie taka sytuacja gdzie przez swoj wzrost miala jakas krepujaca sytuacje. jeszcze zadnemu chlopakowi nie przeszkodzil mój wzrost...

a ja kocham moje 155:) jestem nietypowa:) ale wkurza mnie troszke to ze mam 20 lat a daja mi 17 przez wzrost:/

a jak mi ktos podskoczy, to z racji mojego wzrostu nie bede sie bić, tylko uciekne mu miedzy nogami ;)

ja mam 160cm a moj maz 180 i jest ok ... zaloze szpile i mam 170 .. lubie byc niska i powiem wam ze mam duuuze powodzenie u facetow ... moj maz nie lubi wysokich ... mam kolezanke ma 180 i nie moze znalezc faceta ... bo jak ubierze szpilki to mam prawie 190 i jest zazwyczaj wyzsza ...a wyzsza kobieta od faceta smiesznie to wyglada :)

ja mam 163 to duża jestem w porównaniu do was :-P moja siostra ma 178 i waży 54 kg a jak założy obcas to ma 190 cm :-D :-O ale ona wstydzi sie swojego wzrostu :-D i jak ją ktoś pyta to kłamie że ma 175

kala- a co ja mam powiedziec, jak ja mówie do mojego dzicka " jedz, bo urośniesz taki duzy jak tata" na co mój maz odpowiada " nie bierz przykładu z rodziców" ;)

zdarzaja sie wam takie sytuacje? jak np na imprezie chca od was legitymacje ? hahah ja miałam pare smiewznych sytuacji hehe ale miło wspominam pozniej zdziwienie np w sklepie jak kupuje alkohol :) jestem barmanka i ten wzrost nie przeszkadza mi w staniu za barem :) ale duzo osob sie dziwi :)

ja na szczesie mam kolezanki mniejwiecej swojego wzrostu. kilka moze jest duzo wyzszych. ale co tam... lubie jak mówia do mnie ze jestem "mala czarna"

Gość jeune fille87
a ja mam 169 i czuję się jak kobyłka:\ wszystkie koleżanki są przynajmniej kilka cm niższe ode mnie i głupio się czuję, dlatego rzadko mogę pośmigać w butach na obcasie.. dlatego dziewuchy cieszcie się tym co macie:)

kala- zaczęlam chodzxić na dyskoteji, gdy byłam jeszcze niepełnoletnia :) NIGDY nie pytali sie mnei o dowód. Ale jak pisalam kiedys an innym topiku. Gdy byłam mlodsza, wygladałam an starsza, a teraz wygladam młodzeij ;)

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

proszę podać miłe dziewczyny jakie macie numer stop? :P ;) i czy lubicie być pieszczone w stopki?

\"a ja mam 169 i czuję się jak kobyłka: wszystkie koleżanki są przynajmniej kilka cm niższe ode mnie i głupio się czuję, dlatego rzadko mogę pośmigać w butach na obcasie\" Problemem jest Twoja głowa, a nie Twój wzrost, ja mam 177 i czuję się zupełnie normalnie, na obcasach chodzę, kiedy mam ochotę. Niskim dziewczynom zazdroszczę tylko większego komfortu w kupowaniu spodni ;) Więcej luzu, różnice między ludźmi to normalna sprawa. Mi ostatnio też dowód sprawdzali, choć mam 24 lata, to niekoniecznie kwestia wzrostu :classic_cool:

Gość Co to ma być..................
Klub karłów?

Gość ot prawda taka
Faceci wolą niskie bo czują nad nimi władzę. Wiedzą , że taki kurdupel za bardzo nie podskoczy więc spokojnie mogą zagonić do garów. I nie od parady wzielo się powiedzenie, że im niższa baba tym więcej szczeka ;) trzeba w końcu jakoś nadrabiać.

a ja kocham moje 155 jestem nietypowa - Quasimodo też w takim razie był tylko nietypowy ... Jakoś mu nie zazdroszczę ... :O

Gość jeune fille87
myślę, że spory o to jakie kobiety wolą faceci są bezsensowne... jedni lubią wysokie inni niskie, jedni blondynki inni brunetki itd. itp. jeszcze ŻADNA dziewczyna nie podobała się wszystkim facetom, więc wiadomo, że niskie twierdzą, że małe jest piękne a wysokie chwalą sie dłuuuuugimi nogami. I tak te spory są nierozstrzygalne:)

mimo swojego wzrostu lubialm sie bic cos mi nie pasowało chlast a ze jestem zwinna i chodziłam na karate wiec potrafie sie obronic :) a co do rozmiaru stopy to mam 35 36 :) i ciezko mi buty kupic :D

Złoty .... ale z Ciebie kurdupel ... Lepiej spędz życie na kafe ... upps.. Ty już tu mieszkasz ... :P

Kupujecie w dziecięcym sklepie ubrania? :O