Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala

niskie dziewczyny laczmy sie małe jest piekne

Polecane posty

"wybacz, ale jak dla mnie, to dziewczyna mojego wzrostu w szpilkach powyzej 10 cm wyglada komicznie!" Co by znaczyło, że ja w obcasie powyżej 5 cm wyglądam komicznie. Oj, mylisz się, koleżanko. Wysoka kobieta, jeszcze z dobrą figurą, w wysokich butach wygląda szałowo [i o tyle ma dobrze, że dodatkowe kilogramy mniej widać niż u niziutkiej]. Fakt, jest wyższa od wielu facetów, ale na pewno nie wygląda śmiesznie.

Gość CHCIALABYM BYC MALUTKA.....
kazdy ma do tego inne podejscie. ja mam takie jakie mam i nie przelamie sie na pewno aby pozwolic sobie na buty 12 cm.. fakt, dlugie nogi to atut wysokiej dziewczyny :) z czego sie ciesze. takze czy wysoka czy malutka.. kazda z nas ma jakies atuty! :)

fakt niskie laski maja troszke problem z tym ze troszke tam pare kg maja nadmaiaru i sie to wioecej rzuca w oczy niz u wysokiej. ale grunt to dobre odzywianie i po problemie;)

Gość Co to ma być..................
CHCIALABYM BYC MALUTKA..... - tylko w jaskini mogłaby wyglądać komicznie ... :O bo nie mogłaby się wyprostować ... ale to nie czasy jaskiniowców ... Wygląda bosko ... :) To oczywiste, że jestem przystojny ...

kazda ma jekies wady i zalety jezeli chodzi o wyglad :)

Gość Asjia24
ja niestety juz zmykam:-) zycze miłego popołudnia wszystkich:-)

Gość STOSIEDEMDZIESIECIEJEDENCENTYM
ja prz wzroscie 171 cm waże 70kg to za dużo!!! mój mąż ma 185 jest wyższy prawie o głowę niestety nie mogę schudnąć stosuje dietę chodzę na basen aerobik nic nie pomaga mam rozregulowany metabolizm po depo-proverze i nic na to nie poradze...

Gość CHCIALABYM BYC MALUTKA.....
"tylko w jaskini mogłaby wyglądać komicznie ... bo nie mogłaby się wyprostować ... ale to nie czasy jaskiniowców ... " ---- hehe no tak, z tej perspektywy nie patrzylam sie na to ;) trzymajcie sie dziewczynki!! ja tez juz uciekam :) mielgo dnia wszystkim!!!