Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala

niskie dziewczyny laczmy sie małe jest piekne

Polecane posty

co to ma byc ... bez głupich docinkow na moim topiku!

wpgole nie rozumie po co te kłotnie... skoro wysokie zamierzaja potepiac niskie i na odwrót to ten topik jest bezsensu. kazdy ma inny gust i woli byc mniejszym lub wiekszym. bo te mniejsze maja kompleksy swojego wzrostu jak i te wieksze... gdy załozymy topik dla wysokich dziewczyn bedziecie potepiac te wysokie!!!

Gość Co to ma być..................
155 cm wzrostu to pewnie 3- 4 klasa podstawowa... jak sięgam pamięcią ... :O

Gość jeune fille87
cóż jeśli Tobie Twój wzrost nie przeszkadza, fajnie... ale ja wolałabym być niższa i tyle, nie mam problemów z głową:) cholerka- czy to forum dla "stałych bywalców" to taki prestiż mieć czarny nick? z pomarańczami też można rozmawiać:)

cholerka wiem ale jakas dyscyplina musi byc . co to ma byc za pomaranczowy wpis? cykory dajcie na czarny zarejestrujcie sie

Nei pzrejmujcie sie pomarańczówkami. One żyja docinaki i chęcia dowalenia komus :D Każdy ma jakies ambicje :D :D :D

Gość STOSIEDEMDZIESIECIEJEDENCENTYM
A JA MAM 171 WZROSTU I JESTEM GRUUBA!!!! NIE WAŻNY JEST WZROST LICZY SIE WAGA

jeune fille87 - chodzi mi o te pomarańczówki, które są tu tylko po to, aby rozwalic topik. nie pisze o tych,z którymi mozna normalnie, kulturalnie porozmawiać :)

Co Wy macie z tą rejestracją ... przecież to niczego nie zmienia ... :O Tyle czarnych nicków mogę mieć co pomarańczowych ... :O

dobra koniec docinkow:P wracajac do wzrostu nie potepiam wysokich dziewcyny :) ani niskich nie mam na tym punkcie fobi a topik jest zrobiony dla niskich osob zeby sie wypowiadały

"cykory dajcie na czarny zarejestrujcie sie" uważasz, że zarejestrowanie nicka wymaga jakiejś odwagi? :o

Gość jeune fille87
racja, z tym, że przez te wredoty mimowolnie wszystkie pomarańcze są pomijane w dyskusji.. ehh trza się "zaczernić":) a wracając do tematu zgadzam się (po części) kimś, kto napisał, że nie jest ważny wzrost a waga, co z tego, że kobieta ma 170 cm wzrostu a waży dajmy na to 80 kg? albo odwrotnie jest niska i pulchna...

te verde nie ;) ale kazdy robi docinki na pomaranczowym:/ dobra wracajcie do tematu topiku :) tylko bez docinkow ten topik jest dla wszystkich dla wysokich niskich zeby pisali o swoich odczuciach itp :) zapraszam do dalszej dyskusji:)

STOSIEDEMDZIESIECIEJEDENCENTYM - jak będziesz chciała to schudniesz ... jak będziesz chciała być niższa, to skrócisz nogi .... Ale jak będziesz chciała z karła stać się wysoką ... to nic się nie da zrobić ... :P To tak jak ze spodniami ... łatwiej skrócić, niż dosztukować ... :O Chociaż nie słyszałem, aby ktoś chciał do tego stopnia być niższy, aby ingerować chirurgicznie .... Natomiast kurduple naciągają się ... choć cudów nie ma ... :P

Gość CHCIALABYM BYC MALUTKA.....
a niestety mam 171 cm wzrostu... strasznie zazdroszcze Wam malenkie, ze bez problemu mozecie sobie pozwolic na wysokie szpile, grubo ponad 10 cm..ktore tak strasznie mi sie podobaja :( ja niestety nie mam tej przyjemnosci, jak buty to gora do 10 cm nie wiecej.. a i tak laduja pozniej w szafie i ubierane jak mam dobry dzien ;) a z facetami i ich gustami to roznie.. kazdy lubi co innego :) ale musze z przykroscia stwierdzic, ze faceci wysocy, a przynajmniej Ci ktorych znam, uwielbiaja malutke, filigranowe, poreczne.. i gdzie tu miejsce dla wysokich dziewczyn ??!! pozdrawiam wszystkie malutkie i te mniej malutkie;)

co do butow o nie uznaje duzych obcasow max 7cm a [przewaznie płaskie japonki badz sportowe buty na plaskiej podeszwie :) nie staram sie byc wyzsza :)

Gość ja mam 155 i nigdy nie mialam
kompleksow, maz 180, nie pamietam, zebym miala jakiekolwiek problemy, ciuchy sa szyte na ogol tak,ze licza sie obwody, a skrocić mozna latwo. Nie ma znaczenia czy kto maly, czy duzy, wazne, jaki jest poza tym. Mam roznych przyjaciól/ki malenkie i wielkie i ok. A czy piękne? Piekne moze byc i duze i małe.

Gość jeune fille87
zawsze można zamieszkać gdzieś w Skandynawii, tam wszystkie kobiety mają grubo ponad 175, tam czułabym się filigranowo:D

Gość Asjia24
A co ja mam powiedzieć jeżeli z powodu choroby mam tylko 130 cm. Życie czasami wydaje mi się koszmarem:-(

CHCIALABYM BYC MALUTKA..... - z jaskini jesteś, czy co? Od kiedy to wysoka nie może mieć wysokich butów? Moja żona modelka nosi tylko od 10 cm obcasy ... i jest piękna z tymi długimi nogami w szpilkach .... Karzeł żaden nie ma długich nóg ... :O

asja 24 nie martw sie :) traktuj to jak zalete :)

Gość Asjia24
Narazie jakoś naprawdę trudno mi to traktować jako zaletę:-)

Gość Asjia24
wiek widać w nicku

Gość CHCIALABYM BYC MALUTKA.....
Co to ma byc...... ----------- wybacz, ale jak dla mnie, to dziewczyna mojego wzrostu w szpilkach powyzej 10 cm wyglada komicznie! nie wiem, moze to kwestia przelamania, podejscia do sprawy itd. to, ze chcialabym miec troche mniej cm nie oznacza, ze jestem z jaskini. wiec zachowaj dla siebie te zgryzliwosci. a odnosnie Twojej zony, to gratuluje, ale rozumiem, ze i Ty musisz byc wysokim facetem. a moja stopa na cale szczescie nie jest za duza - 38 :)