Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabijesie

zostawil mnie

Polecane posty

Gość zabijesie

tak po prostu. ... a ja wylewam morze lez ....jestem brzydka juz nikogo takiego wspanialego nie znajde nie bylismy ze soba dlugo ale z mojej strony to byla milosc od pierwszego wejrzenia ; zobaczylam go i wiedzialam ze to TEN, a on sie teraz nie odzywal ale myslalm ze ma tyle pracy dzis zadzwonil i powiedzial 'on ; co slychac ja : dobrze a u ciebie on ;tez.. duzo sie po zmienialo ja ; na lepsze czy gorsze on; chyba na gorsze ale to nie jest rozmowa na telefon spotkajmy sie.. ja ; czyli koniec z nami ON : T A K - te ostatnie slowo mnie powoli zabija chyba popelnie samobosjtwo tylko ze jestem takim nieudacznikiem zyciowym ze nawet to by mi nie wyszlo.. dzis mam sie z nim spotkac nie pwoinnam isc ale hcce go zobacyzc chociaz ostatni raz ;(( nie umiem juz zyc bez niego NIC nie ma sensu

Gość zabijesie
:((((((((

Gość itako
Naprawdę współczuję. Jestes rozwalona emocjonalnie. To oczywsite.

Gość Facet0997
Na forum cie jeszcze bardziej zgnoja niz zrozumieja wiec zastanow sie czy napewno chcesz gadac tutaj z ludzmi o swoim problemie

Gość zabijesie
moga mnie gnojic ile wlezie i tak mam to gdzies liczy sie tylko on :(((

Gość trtr
Prawie poczułam Twój ból. Tak mi przykro! Trzymaj się. 🌻

Gość anulindkaa
plun na niego! Po co Ci taki ktos, znajdziesz sto razy lepszegp.

współczuje.. przemyśl czy warto się z nim spotykać i ranić się dodatkowo?

Gość megawat
a dlaczego cię zostawił? ma inną?

Gość maajaa998
A spotkaj sie ! Wygarnij mu wszystko ! ale nie pokazuj swojego rozbicia emocjonalnego ! nie daj mu satysfakcji , ze ktos bedzie po nim plakal . Jak mozna zerwac przez telefon ? Dno normalnie dno ! Az strach telefon odbierac normalnie . Ale nie pisz , ze sie zabijesz ! Na pewno nie jestes brzydka i znajdziesz sobie kogos innego . Glowa go gory

Gość zabijesie
chce go zobaczyc:(( ale jak go zobacze bede usmiechnieta i powiem ze zawsze mozna zostac znajomymi tak zeby zobaczyl ze mnie nie zranil nie wiem dlaczego wydaje mi sie ze ta jego byla dziewczyna z ktora byl 2 lata sie odezwala i wogole.. a ja do niej jestem straszna.. wkoncu ona byla modelką... zreszta dowiem sie wszystkiego na spotkaniu :((

Gość anulindkaa
a po co Ci taki znajomy?zeby jeszcze myslal, ze chcesz miec z nim kontakt? po co Ci to? Zostaw to za soba, zerwij kontakty, moze kiedys kiedys je odnowisz, ale teraz sie odizoluj, 🌻

Gość buben_bebe
dziewczyno wez przestan! moj tata mowi t5ak: skoro cie zostawil,tzn ze nie jest ciebie wart! i tak jest,po czasie sama to zobaczysz.a teksty o samobojstwie sa nienormalne.jak mozna odbierac sobie zycie przez jakiegos dupka ktory nawet nie docenil ze cie ma!? nie jest tego wart,a juz w szczegolnosci twojego zycia. idz do fryzjera,kosmetyczki,zmien kolor wlosow,zmien siebie!pokaz na co cie stac. niech ten dupek zobaczy ile jestes warta i co stracil, a obiecuje ci ze jescze bedzie blagal zebys do niego wrocila. ale wtedy powiesz nie,bo juz daaaawno ci to minie i zobaczysz ze sa dobra strony bycia bez niego.poznasz wielu ludzi,ktorzy zaczna cie jakos fascynowac. i uwierz:bedziesz piekna tylko wtedy jak zaakceptujesz siebie jaka jestes i bedziesz dbala o siebie dla siebie,a nie dla kogos. i nie pisz bzdur o samobojstwie,prosze,bo mnie szlak trafie jak widze jak dziewczyna sie katuje dla dupkow. i nie jestem feministka! jestem jak najbardziej za zwiazkami,sama jestem w 1,5rocznym zwiazku,ale wypowiadam sie bo nie raz sama dostalam po dupie i wiem jak smakuje gorycz bycia samej i bol po rozstaniu. teraz mam kogos kto mnie kocha taka jaka jestem,spotkalam tego ktorego chcialam spotkac. glowa do gory!

Autorko współczuje. Jeśli Twoje podejrzenia co do byłej dziewczyny są prawdziwe, to tym bardziej nie możesz mu pokazać jak Ci ciężko, żeby nie myślał, że ma otwartą furtkę powrotu w razie czego. Ja sama pół roku temu myślałam, że mój cały świat upadła. Dziś już wiem, że dobrze się stało, widocznie kto inny mi pisany jest....

Gość zabijesie
myslisz:(( może masz racje.. to zostane w domu a jak przyjedzie i zadzwoni ze jest to powiem ze zapomniałam :(( i mnie nie ma :((

Jeśli się spotkacie i zaczniecie rozmawiać o przyjaźni i kolegowaniu się etc. to będziesz w tym upatrywać nadziei. To normalne bo go kochasz i jedynie odizolowanie od niego pozwoli Ci stanąć na nogi. A jak już się z tego podniesiesz to on wtedy zobaczy co stracił.

Gość zabijesie
buben_bebe masz racje .. zmienie coś i zaczne od porządnej diety,siłownni i w ogole .. a jak schudne to sie tak odwale i zadzonie do neigo pod jakims pretekstem i zobaczy co starcil :)) dzięki wielkie dziewczyny bo mi troche lepiej sie zrobiło .. :))