Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedel

Jaki otworzyc sklep,mam lokal ale nie mam pomyslu...

Polecane posty

Na co jest teraz wziecie? Mieszkam w malej miejscowowsci,sa same sklepy dla dzieci i spozywczaki.Mysle o czesciach do aut ,tlumniki itp.Co Wy na to? Kto mi podrzuci jakis pomysl....?

Gość zawsze mnie to zadziwia
moze kebab ?

Gość lody dużo lodów

Gość refdvgh
dobry masz pomysł z tymi częściami i tego się trzymaj

może kawiarnię? różne rodzaje kawy i herbaty z całego świata, dobre ciasta, stylowe wnętrze i dobra muzyka? Ja zawsze chcialam taka otworzyć - w stylu retro z muzyką lat 60 w tle i starymi zdjeciami na scianach.

Gość ja na moim osiedlu otworzyłaby
m warzywniak, bo nie ma w okolicy. jest niby bazar, ale tylko do 18 bodajże. To jak mam iść po jedną cebulę do suprmarketu to mnie coś trafia.

Gość refdvgh
w moim małym miasteczku był gościu, który zaczynał od sklepu z częściami, olejami itp. Później na miejscu a to komuś wymienił olej, a to jakąś część, zrobił przy sklepie mały warsztat, w tej chwili wybudował warsztat z prawdziwego zdarzenia, zatrudnia ludzi, więc to wcale nie głupi pomysł

Martwie sie tylko troche bo znajoma co tylko nie wymysle mowi,ze ludzie moga to kupic juz w sklepie internetowym nawet te tlumniki i czesci itp.Jednak dzieki za podpowiedzi,czekam jeszcze na inne. P.S.Kebab ,kawiarnia super,ale to juz potrzeba sanepid itd.choc nawet gdyby co jestem na to gotowa..

odzież nowa i używana zawsze ma wzięcie zainwestuj w ciuchy :D

Gość sumiik
Bo ta Twoja znajoma jakas maruda jest. Nie sluchaj jej opinii, bo nigdy nie otworzysz sklepu. w internecie wszystko idzie kupic i co z tego? Sklepy pod reka tez musza byc

Gość zielona myszka
Wedel - mam dla Ciebie prezent - nic nie kosztuje, a może coś Ci podsunie............. napisz cośbliżej o sobie i tej miejscowości

Gość zawsze mnie to zadziwia
napisalam kebab ... bo jestem w szoku jak moja znajoma rozkrecila swoj biznes. W miasteczku liczacym ok. 6 tys mieszkancow, otworzyla wlasnie taki interes. Wszyscy sie nabijalismy bo gdzie na naszej "wsi" takie cos mialoby sie utrzymac :) teraz kolezanka otwiera 2 bar w innym miescie ... a raptem ten pierwszy ma niespelna 6 miesiecy .... to daje do myslenia :)

Gość powiem ci prawde
myśle ze kebab i lody to dobre pomysły. dobra ładna lodzirnia w letnie miesiace moze przyniesc spore zyski. kebab tez mi sie podoba u nas etz jest i cieszy sie popularnością

Gość ja mam pomysł ale
lokalu brak :-O Otworzyłabym sklep z uzywaną odzieżą lub z biżuterią -srebrną/ i "zwykłą" ;)

Gość ja mam pomysł ale
oczywiście nie z używaną biżuterią:D

Gość ja mam pomysł ale
jak widzę, co się dzieje u mnie za rogiem w sklepie z odzieżą na wagę, to normalnie nic, tylko pchac się w ten interes. Ludzisków od groma! Ostatnio poszłam na zakupy i tak się rozhuśtałam, że wydałam prawie 180zł:-O Kosmos! No, ale w "normalnym" sklepie, wydałabym na nie ok. 1000:P

Ja zawsze chciałam otworzyć mydlarnię,ale to watpliwy pomysł na biznes.Myslałam też o restauracji ze zdrową zywnoscią,gdzie ludzie płaciliby ciężką kasę za miskę sałaty byleby miec tylko pewnośc,ze nie ma tam ani kropli majonezu.Ale to w małym miasteczku nie wypali .Sklep z częściami to dobry pomysł,ludzie chca coś takiego miec na miejscu.

Gość potulny miś
z uzywanymi facetabi i kobietami o niedużym przebiegu...;-)

podziel lokal na 3 części -w jednej machnij łóżko do opalania, do drugiej zatrudnij manicurzystkę do robienia tipsów, zaś w trzecim pomieszczeniu: stoisko z kilkoma modelami białych kozaczków:classic_cool: