Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karteczka...

alternatywa dla bibułek matujących...

Polecane posty

Gość karteczka...

bibułki matujące są za drogie, wiec odkryłam przypadkiem ich alternatywe....kolorowe karteczki sprzedawane s klepie papierniczym (takie małe piętrowe różnokolorowe)...spokojnie po przyłożeniu wciągają tłuszcz i łój z twarzy....

Gość Olllka
dobrze że napisałaś, może ktoś sproboje i będze akurat tego stosowal ;). Ja jakos nie mialam okazji stosowac bibulek matujących,drogie są i raczej nie mialam takiej duzej potrzeby.

Gość fgvfgdfgfdg
hmm a mogłabyś lepiej je opisać?:) To sa takie "zwykłe" karteczki do robienia notatek?

Gość sumiik
musze sprobowac.Zobacze czy dziala :D

Gość fgvfgdfgfdg
no ja tez tak zrozumiałam więc chciałam sie upewnic:)

Gość guslaitrasta
a wiecie, że ja się pozbyłam świecenia twarzy i łojotoku aknenorminem? normalnie teraz mi sie tak twarz nie świeci i nie ma takiej tłustej powłoki. szok. wiem, że to na receptę i tylko dlatego, że miałam spory trądzik, ale taki fajny też efekt zaobserwowałam ;) a bibułki nie farbują przypadkiem?

Gość karteczka...
tak, to są takie małe kolorowe karteczki które używa się np. w biurze, można nosic tez kilka w torebce i np. na imprezei użyc ich w lazience, przynajmniej ja tak robie...

Gość karteczka...
bibułki nie wiem, karteczki nie farbują, ale najlepiej użyć jednej jednokrotnie i wyrzucic, gdyż wiadomo potem zbierają sie na niej bakterie