Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona3375

co mam zrobic? pomożcie

Polecane posty

Gość mona3375

kiedys byliśmy para, rozsalismy sie prawi rok temu ale nadal utrzymujemy kontakty. on jest w innym zwiazku ale jak sie spotkamy to nasze spotkania nie wygladaja jak spotkania kolegi-kolezanki. dzis sie go spytalam czy chcialby bysly znowu sprobowali byc razem. odpowiedział ze ''sam nie wiem " . co mam zrobic, zalezy mi na nim ale nie wiem jak dalej postepowac?

Gość Gizula888
Dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi:((

Gość mona3375
niby tak :(

To zależy czemu się rozstaliście. A jak ciebie też potraktuje jak obecną dziewczynę, że będzie cię zdradzał jak ją teraz? No i jak on sam nie wie to może cię tylko wykorzystuje, chce tylko jednego.

Gość mona3375
rozstalismy sie bo to byla moja decyzja. tez mi przeszlo przez mysl ze bawi sie mna :(

Jak by mu zależało na tobie to by był zdecydowany na bycie z tobą i tylko z toba.A tak łapie 2 sroki za ogon wykorzystuje i ciebie i swoja dziewczynę. A nie powiedział coś konkretniej.Może go zraniłaś wtedy i boi się znowu cierpieć jak by ci się odwidział związek

rozstalismy sie bo to byla moja decyzja. tez mi przeszlo przez mysl ze bawi sie mna " więc jestes pieknym przykładem by nie stwarzać problemów tam gdzie ich nie ma :D można by cie śmiało wystawić na jakąś ekspozycje by inne panny brały naukę z ciebie i nie popełniały podobnych błędów... :P

Gość potulny miś
Wbrew pozorom facet można zranić. Zwłaszcze przez zerwanie "takie sobie" Jesli facet ma "jaja" to nawet gdyby byłabyś 77 razy piekniejsza od jego obecnej i 99 razy madrzejsza, wróci najwyżej po to by Cię rzucić i miec satysfakcję. Bedzie 1:1.

Gość mona3375
jasne, jestesmy tylko ludzmi i popelniamy błedy. wtedy myslalam innymi kategoriami, teraz z perspektywy czasu wiem ze jest fajnym facetem i super sie z nim czuje i wiem ze on tez.

teraz z perspektywy czasu " to nie jest perspektyw czasu lecz realia które cię zastały ... po spławieniu swojego faceta ...

Gość mona3375
to nie tak ze go spałwiłam. to co mi powiedział wtedy o sobie, myslałam ze nie bede potrafila z nim byc. teraz przebywajac i spotykajac sie z nim wiem ze

Gość mona3375
.......wiem ze to by mnie przeszkadzało

Gość mona3375
miało byc nie przeszkadzało

by za tydzien ubzdurac sobie nowy problem , który na może znowu popsuć nasze relacje .... :P

Gość mona3375
to był powazny problem i sam bał mi sie o tym powiedziec bo wiedzial ze moge tak zareagowac . ale teraz myslac na spokojnie wiem ze bym dała rade.

Gość mona3375
i co mam zrobic? zawalczyc o niego?

Gość upupppup

Gość mona3375
tak on, to dotyczylo jego przeszlości

Gość mona3375
dziecko

no zbyt wiele nie napisałaś :) jesli zrobil to dziecko zanim Cie poznał to gdzie tkwi problem? mozna zyc z facetem i jego dzieckiem. jesli czujesz ze Cie wykorzystuje tylko na seks to zerwij kontakt.... a fakt ze on kogoś ma juz od dawna powinien dac Ci do myslenia. Nie mozna sie pakowac miedzy 2 ludzi...

Gość mona3375
dziecko miałzanim sie poznalismy. jak byliśmy razem mysle ze powaznie myslal o zwiazku. teraz jest z inna wiec po co sie ze mna spotyka i zachowuje sie tak jakbysmy byli para.

Gość upupuuup

Gość odswiezam