Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZARNA MAMBA 86

MOMENT PRAWDY ... Niszczy milosc ?

Polecane posty

Gość CZARNA MAMBA 86

Na kilka dni przed nagrywaniem programu uczestnik podłączony jest do wykrywacza kłamstw i musi udzielić odpowiedzi na siedemdziesiąt pięć pytań, dotyczących życia osobistego i jego rodziny. Z tych pytań wybieranych jest dwadzieścia jeden z nich. Teleturniej składa się z sześciu rund. Im dalsza runda, tym pytania są bardziej intymne. Aby wygrać główną nagrodę, należy odpowiedzieć zgodnie z prawdą na wszystkie pytania, przyznając się przy tym do wszystkich zdrad i sekretów przed rodziną, która będzie siedzieć na widowni. TRUDNE , INTYMNE PYTANIE , SZOKUJACE NIERAZ ODPOWIEDZI . CO O TYM SAZDZICIE ? ZGODZILIBYSCIE SIE WZIASC UDZIAL W PROGRAMIE ? ABO WYRAZILIBYSCIE ZGODE ABY PARTNER W NIM UCZESTNICZYL . ciekawe jak wiele ten program zniszczyl relacji miedzyludzkich

Gość pringels women
trzeba być nieźle pogiętym ,żeby wogóle iść do tego programu!

do tego programu szli ludzie tylko i wyłacznie z 2 względów: 1/ z powodu skrzywionej psychiki 2/z powodu braku kasy ....

Gość kikaa11
niektórzy dla pieniędzy zrobią wszystko, nawet powiedzą o sprawach, ktore nigdy nie powinny wyjść poza dwójkę kochających się osób.

Gość pringels women
zgadzam się z podpunktem 1,ale dla kasy????? przecież to grosze za takie coś?!

Gość kikaa11
niektórzy jeszcze mają parcie na szkło, a kasy jednak trochę można wygrać

według mnie nadmierny ekshibicjoinizm nie jest ani zdrowy, ani nie służy niczemu dobremu. U mnie w ziwązku powędrowanie do takiego programu nie miałoby w żaden sposób racji bytu, zarówno jesli chodzi o moją opinię, jak i mojego męża a inni - no cóż, ich sprawa, popatrzeć mogę :)

jak dla mnie to ida ci ktorzy : -nie maja az tak wiele na sumieniu. -tuż przed programem mowia partnerom jakie były pytania i wyjawiaja całą prawde. oglądałam niedawno amerykańska wersje... koles przyznał sie ze nie chce byc ze swoja panna do konca zycia, ze mial przygodne znajomosci, ze spał z ponad 50 kobietami, ze nie wie czy kocha swoja panne a ona siedziała i sie usmiechała cały czas spogladfajac na pieniadze ktore on wygrał :) no super :D