Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neverever...

Ciekawosc

Polecane posty

Gość neverever...

Rozstalismy sie. wiem ze to dobra decyzja,to byl chory zwiazek i mial na mnie zly wplyw. Ale nie umiem sie od niego uwolnic...Meczy mnie jakas durna ciekawosc: co u niego?Wyrzucam jego nr z gg,a za chwile na nowo dodaje zeby zobaczyc opis...Spakowalam wszystkie rzeczy od niego i schowalam na strychu...Nie chce go juz w moim zyciu,a nie umiem jakos tak po prostu sie odciac. Wiem,ze szybko znalazl sobie pocieszycielke po mnie,widze to po opisach...Jest chyba super szczesliwy:( Jak mam sie od tego wszystkiego odciac?:( Nie kocham go nawet chyba,to jakies dziwne uzaleznienie...Jak zabic to cholerna ciekawosc,ktora jest niszczaca bo dostarcza mi tylko infromacji ktore mnie krzywdza...:(

Gość kurczatko joł
np.kafe

Gość neverever...
probuje jak na zlosc sa wakacje i nadmiar wolnego czasu:( wykancza mnie to...

Gość laleczka1986
Hej,dawno tu nikt nie zagladal,ale moze temat zostanie wznowiony...mam podbnie jak autorka.Rozstalam sie z moim bylym chlopakiem w sumie rok temu,ale jego nr gg nadal mam, po to tylko by sprawdzac jakie ma opisy,sprawdzam na nk jakie ma zdjecia zeby dowiedziec sie czegos o jego zyciu...nie potrafie sobie wytlumaczyc dlaczego tak sie dzieje.Mam innego chlopaka,ale nie moge o tamtym zapomniec:(((

Gość crakanpiowy
Poprostu chcesz byc z tamtym, cos jeblo od pierszewgo widzenia, a teraz nie mozesz sie oderwac i tyle.