Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiklinowy wazonik

moje ręce

Polecane posty

Gość wiklinowy wazonik

nie są zbytnio owłosione. jednak zauważyłam, że koleżanki je depilują plastrami. myśle czy też by nie spróbować. i stąd moje pytanie. czy potem nie odrosną mi takie mega czarne? albo czy nie będzie takich kropeczek? czy jak będę goliła je tylko na wakacje to zimą będą jak małpa?

Jak będziesz goliła, mogą być kropeczki, i podobno mocniejsze, choć nie wiem, czy to prawda. Plastry nie powinny powodować takich problemów, ale nie wiem, nie stosowałam, wiem natomiast, że usuwanie włosków z przedramion depilatorem boli nieco bardziej niż z nóg, i włoski mogą wrastać [i myślę, że z plastrami jest podobnie]. Ale żeby zrobiły się od tego rzadsze, czy słabsze, nie zauważyłam [za to na nogach owszem].

Gość wiklinowy wazonik
teraz jestem młodziutka (16 lat) może i to młodzieńcza głupota. jak teraz będę je goliła na wakacjach tylko to czy potem da się je jakoś rozjaśnić? czy po 20 jak już zmądrzeje to będą ślady w postaci zarośli ?

Gość wstrząsnieta nie mieszana
wygolone rece wyglądają nienaturalnie. Zreszta po co golic jak nie masz zbytniego owłosienia? bedziesz zalowac mowie Ci.

Gość wiklinowy wazonik
czyli będzie potem widać? a da sie jakoś rozjaśnic pozniej włosy?

To w końcu golić, czy usuwać plastrami? Jeśli chodzi o golenie maszynką, to stanowczo odradzam. Plastrami możesz spróbować, ale czy warto?

Gość wiklinowy wazonik
myśle, że spórbuje przez te wakacje czy mi sie to podoba. tylko jak odrosną po plastrach to czy odrosną czarne i grube? czy da sie je rozjaśnić?

Gość rozjasnisz
cytryną