Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluusia_161

Niskie kobietki-jak się ubieracie?

Polecane posty

Gość maluusia_161

Mam 161 cm i nie zawsze wiem jak się ubrać. Chodzę w tym, w czym mi wygodnie i co mi się podoba, ale podążam również za trendami. A Wy jak macie? Co ze spodniami, spódniczkami, sukienkami?

Gość maluusia_161
Na taką odpowiedź nie liczyłam, wolałabym coś bardziej ambitniejszego:)

Gość Klaudia-90
boże:D

Gość normalnie bo to
normalny wzrost.

Gość maluusia_161

Gość maluusia_161
Widzę, nie można się poradzić. Większość osób robi sobie jaja z tego co ktoś pisze na poważnie. Chodzi mi o zwykłe rady i dyskusję osób o podobnym wzroście. Jeżeli dla Was to śmieszne, to proszę się nie udzielać.

Gość malussia_161
dziewczyny a jaką kupe robicie jesli macie ok 161 dłuzszą czy krótszą? i jaki kolor?

Gość maluusia_161
bardzo zabawne:P podszywacz

Ja mam 153 cm wzrostu, więc jestem dużo niższa od Ciebie. Nie noszę długich spódnic, bo wyglądam w nich jak Cyganka, unikam też rybaczek, bo jeszcze bardziej skracają moje i tak krótkie nogi:) jeśli chodzi o krótkie spódniczki, to osobiście nie przepadam, ale nie sądzę, aby nie pasowały do niskich dziewczyn. A tak poza tym to już raczej dopasowuję ubrania do figury.

Gość maluusia_161
kurcze no mam problem bo nie wiem w jakiej pozycji moge sie sexic jak ma tylko 161. jak mój facet we mnie wchodzi kupa wychodzi mi wtedy taka zielonkawa, wam tez? czy tym wyzszym wychodzi inna?

Ja mam 153 cm wzrostu, więc jestem dużo niższa od Ciebie. Nie noszę długich spódnic, bo wyglądam w nich jak Cyganka, unikam też rybaczek, bo jeszcze bardziej skracają moje i tak krótkie nogi:) jeśli chodzi o krótkie spódniczki, to osobiście nie przepadam, ale nie sądzę, aby nie pasowały do niskich dziewczyn. A tak poza tym to już raczej dopasowuję ubrania do figury.

Gość maluusia_161
pysiula acha dzienki. a twoja kupa tez jest taka zielonkawa, pytam bo jestes w sumie duzo nizsza to moze twoja tez taka jest

Unikam długości do połowy łydki,rybaczki odpadają.Ogólnie wydaje mi się,że dla niskich kobiet najlepsze są spodnie/spódnice albo bardzo krótkie,albo długie.Do pracy nie wyskoczy się w mini,więc najczęściej noszę spódnice przed kolano.Jeśli spodnie to lekko rozszerzane ku dołowi,trochę dłuższe by przykrywały częsciowo obcas.Mam 161 cm.

Karmelek,jesli chcesz kogoś naciągnąć to adres chociaż zmień przez tnij na przykład,bo to az zbyt oczywste :D.

jak jest upał to chodzę w krótkich spodenkach i jakimś t-shircie luźnym:)

Gość maluusia_161
żałośni podszywacze.. haha