Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona6545

pomocy moj chlopak jest chyba nienormalny

Polecane posty

Gość iwona6545

moj chlopak coraz czesciej proponuje mi kwadracik tak jak Ja, on i 2 jego kolegow. chcialby zebym obsluzyla ich wszystkich naraz. z tego co go zrozumialam 1emu mam robic loda, drugi ma mnie walic w pupke a trzeci w cipke. nie wiem co mam mu odp. pomocyyy!!

Powiedz mu delikatnie że to poroniony pomysł. W życiu bym się na coś takiego nie zgodziła, rzeczywiście nie jest normalny jeśli chce się Tobą ze wszystkimi dzielić... :/

Gość szarlotka z miodem
ale pojebany!! dzielic sie z innymi facetami toba.. on cie kocha?? i co ci kolesie pomysla? porazka

Gość grenadinne
co to znaczy "nie wiem co mu odpowiedziec"? :O chcesz? to sie zgodz nie chcesz - to sie nie zgadzaj. co w tym skomplikowanego?

Jak mamy rozumieć "nie wiem jak opd"? Tzn chcesz ale wstydzisz się przyznać czy co? Jak Ci ktoś napluje na twarz też się zastanawiasz czy Ty masz przeprosić czy ta osoba która napluła?

Gość heheheheh
a Mój by chcial żeby mnie murzyn rżnął :D biały nie, tylko jakich kurwa murzyn :D

Gość twoja psiapsióla
Twój facio ma cos z główką i niestety musi się leczyc! powiedz mu żeby się ogarnął i niech spierdala!

Gość WYCENA PROWOKACJI
0/10