Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prysznic bezprzewodowy

wasz kontakt z tzw gwiazdami i ich ocena

Polecane posty

Gość łódzka kreska życia
Boguś Linda - swój człowiek , lubił wychlać a rucha wszystko co sie rusza . wiem bo piliśmy z nim i z Pazurą w Łodzi po zdjęciach do filmu Kroll... uuuuu dawno

Gość taki tam..............
kabaret OTTO,jeszcze w pierwszym składzie to całkiem spoko goście byli a teraz to nie wiem....

Gość Facet z siłowni
Jarosław Kaczyński - Tego gościa spotkałem osobiście, to co o Nim mówią w mediach, ze kurdupel i gbur to nie prawda, to jest bardzo przesympatyczny facet :)

Gość I ja cos dopisze...
Kayah- z poczuciem humoru, smieszna, do tego co mi zaimoponowalo- z ogromnym dystansem do tego co robi i kim jest:) wielki plus dla pani Kasi:)

Gość Madzia wrocek
Piotr Rubik-zarozumiały,nadety Waldemar Goszcz ten co gral w "adam i ewa" - bardzo sympayczny , usmiechniety .. niestety nie zyje Justyna Steczkowska- zarozumiała , mysli , ze jest fajna ... a nie jest . Peja-zajebisty koles

Gość Facet z siłowni
Tede - facet z jajem, luzak :) Don Guralesko - co Tede w dodatku "rap beduin" :) Sokół - swój człowiek jak dla mnie teraz to ten sam Sokół co Go poznałem 9 lat temu :) Piotr Zeld - całkiem niedawno z Nim jechałem autobusem 117 w Warszawie, trochę się lansował widać z taką młodą dziewczyną mieli bardzo dobry humor tak jak by to wyglądał "Wy co jedziecie autobusem jesteście szaraki a ja gwiazda telwwizji"

Gość fly fly like a......
a co sądzicie o pawle małaszyńskim? ktoś go zna osobiście?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ja poznałam kolesi z Blendersów, normalni kolesie, nie zadzierają nosa. babiarze. i troche przyszpanowani. Ale ogolnie śmieszni chłopcy.

Gość bejbusiek _eM
mezo-zajebisty koles , mily sympatczny , nie 'wozi sie ' Anna Przybylska-mila , sympatyczna , piekna kobieta , swojska babka Malgorzata Kozuchowska - zarozumiala jakas taka Piotr Reiss - spoko koles

Krystyna Feldman - wydała się być bardzo w porządku osobą, widziałam ją wielokrotnie w tramwajach i jak kiedyś pracowałam niedaleko Teatru Nowego w Poznaniu, gdzie za życia grała Ania Przybylska- malutka :), w telewizji wydaje się być wyższa, bardzo szczupła i nie za wysoka, sympatyczna Katarzyna Bujakiewicz- miałam okazję ja spotkać w sklepach sieciowych np. H&M i New Yorker- zachowywała się jak by nie wiadomo kim była, krzyczała, chichotała na cały sklep z przyjaciółeczkami, chciała włazić do przebieralni poza kolejnością i ogólnie nie ciekawe wrażenie Paweł Wilczak- dał mi autograf na ulicy w Warszawie, bardzo OK, uśmiechał się itp, przyjemny facet Hanna Banaszak- kiedyś pracowałam w banku i przyszła zrobić przelew, sympatyczna, uśmiechnięta Omena Mensah- pogodynka tvn, stałam obok niej w kolejce w piekarni ;), była ze swoim facetem, normalna i bardzo ładna

Gość ja kiedyś
w roku 1991 piłam z kolesiami z KSU.Na polu namiotowym w Ustrzykach Górnych.Całkiem było fajnie ;) A Steczkowska jest bardzo miła i normalna.Mieszkam niedaleko niej.Nie wiem,jak można wygłaszać opinie o kimś po tym jak tylko wzięło się od niego autograf.

Gość gdzieś kiedyś
Spotkałem Wiśniewskiego na zawodach pokerowych, ma swoje odchyły ale spoko gość , nie wiem czemu się przypierdalają do niego Prezydentówna Kwasowa była w knajpie gdzie moja ex kelnerowała - odpierdala jej ta elitarność liroy - specjalnie przez mała literę, śpiewał o blokach ale to dawno mu odjebało i gdzieś sie zatracił w tym show byssssnesie tym bardziej że leciutko wypadł

Gość Kamaa
do Facet z silowni a Eldo znasz? ja chcialabym poznac ciekawi mnie jaki jest na prawde

Gość no tak otarliście się

Gość no tak otarliście się
o bogów za życia,jest się czym chwalić:D

Gość majtki z golfem
myślę że tu ludzie nie chcą chwalić się kogo widzieli, znali itp. tylko wymieniaja się pogladami jaki jest ich obraz widzenia kogoś kto na ekranie gdzie sie celebrity kreują a jakie są w rzeczywistości

Gość statysta mały
na planie Austerii w przerwie zdjęć miałem przyjemność wdać się w pogawędkę z panem Franciszkiem Pieczką. ale gość, osobowość. Aktor i CZłowiek z najwyższej półki

Janusz Leon Wiśniewski - przesympatyczny człowiek, miły, grzeczny, jakby zdziwiony że tyle szumu wokół niego. kawki się napił, porozmawiał, bardzo mile wspominam.

Gość trufeleczka Mała
Osoby, od których mam autograf ale i z którymi rozmawiałam: Artur Gadowski (Ira) - super równy gość, z poczuciem humoru Zbigniew Wodecki- w tv zawsze jakis groźnawy mi się wydawał, a tak naprawdę to sympatyczny i miły starszy Pan :-D Szymon Wydra - bardzo miły i sympatyczny, i można z nim wypić piwko i pogadać wokalista Pectusa - niewysoki drobny, z dużym poczuciem humoru, nie wywyższa się, je w przydrożnych barach :-) Kupicha (Feel) bardzo fajny i sympatyczny, z dystansem do siebie i bardzooooooo dużym poczuciem humoru :-D

Gość trufeleczka Mała
Juzstyna Steczkowska - moze i miła, ale czuje się od niej tą wyższość

Mariusz Pudzianowski jest spoko, nie mam nic do niego, nie lansuje się. Gorzej z jego bratem, nie zapomne jak ten dupek chciał mi dac plakat i płytę jeśli posmaruje mu plecy olejkiem. Zjeb.

doda- co to nie ona przeklinała co drugie słowo In-Grid- zwykły zboczeniec

Gość *ANIA WAWA*
🌼 SEWERYN KRAJEWSKI - miły, nieśmiały, jakby z innej bajki trochę, bardzo pozytywne wrażenie... Jacek Cygan - bardzo niesympatyczny w stosunku do dzieciakow, a przeciez czesc zycia zawodowego im poswiecil... Krzysztof Antkowiak - bardzo pozytywne wrazenie

Gość fdtrdcf
Kaśka Cichopek&Hakiel - w Paparazzi w Zakopcu - niesympatyczni, nadęci, ktoś chciał autograf to ochroniarz (??) nie dopuścił do wielkich "gwiazd"

Grzegorz Turnau-super cieply facet przesympatyczny bywam w jego knajoie na Brackiej. Turnau jest the best. Zbigniew Woecki-czarujacy sympatyczny Zofia Czernicka- mila spokojna Hanna banaszak wrrrrr zmanierowana mysli ze jest nie wiadomo kim Jacek Wójcicki-okropność Ś.P. Piotr Skrzynecki rewelacja mily wrazliwy cieply czarujacy sympatyczny Andrzej Sikorowski-jw Adam Ochwanowski-poeta facet rewelka nic dodac nic ujac Grzegorz Markowski-grrr pamietam jakie zwody nad morzem robil ladnych pare lat temu. Zenada i dno dna. Adrianna Biedrzyńska- calkiem ok.

Gość ananas towarzyski
Koroniewska - łlluuu GWIASTA - bez kija nie podchodź

Gość trombeczka
A ja właśnie słyszalalam, że Koroniewska jest super i bardzo sympatyczna, Włodarczyk - nieśmiala taka jakaś- mysle, że po prostu nie jest torpedą intelektualną:).

Gość fankafanka
Markowski Grzegorz - super facet, bardzo miły, nie to co jego menager :P

Gość xxxxxyyy
dorota gardias... niby przesympatyczna, mila , fajna i skromna... gowno prawda... lansuje sie swoja fura... i zawsze chce byc na swieczniku. za to meza ma przesympatycznego. pozdro dla Kurczaka :)