Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mańkaaaaaa

Ciąża a alkohol!! Pomóżcie!!

Polecane posty

Gość Mańkaaaaaa

Jestem w ciąży. Właśnie się dowiedziałam. Jestem przerażona, gdyż nie spodziewałam się tego kompletnie, a od momentu poczęcia zdarzyło mi się kilka razy poimprezować ze znajomymi w weekend! Tyle się mówi o wpływie alkoholu na płód. Proszę napiszcie, czy Wam również zdażył się kontakt z alkoholem w pierwszym trymestrze, a później okazało się, że wszystko jest ok??

ja z pierwszym dzieckiem dowiedzialam sie ze jestem w ciazy dopiero w 3 miesiacu bo miałam miesiaczke i tez chodzilam na imprezy a dziecko urodziło sie całe i zdrowe...nie przejmuj sie bo stres gorzej zaszkodzi dziecku i łykaj witaminy dla kobiet w ciazy:))

Gość ale wy sie nakrecacie
jak to mawiał mój profesor - na początku ciąża broni się sama więc sie nie stresuj :) gratulacje :)

Gość Mańkaaaaaa
Dzięki dziewczyny, trochę mnie uspokoiłyście:)

Nie martw się póki ciąża jeszcze nie połączyła się pępowiną to dzidzi nic nie grozi.Mnóstwo kobiet tak ma. Gratuluję :)

dla mnie 1 ciaza to tez bylo zaskoczenie troche akurat oblewalam zdana mature, zareczyny itp i po paru dniach okazalo sie ze jestem w ciazy' synek urodzil sie zdrowy i taki jest do dzis (3,5 roku)