Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matko nie wiem co robic

kandydat na chłopaka

Polecane posty

Tak się zastanawiam drogie dziewczyny, czy potrafiłybyście być z kimś kto wizualnie wam się nie koniecznie podoba? Mam pewnego kolegę, ciągnie nas do siebie :D otóż nie jest on jakiś super przystojny, jest za to bardzo miły, kulturalny, ma zdrowe podejście do pewnych spraw, wybiegając w przyszłość myślę że byłby to dobry kandydat na męża i ojca, tylko ten jeden mankament mianowicie nie podoba mi się on wizualnie. Wiem że ludzie mają cięższe problemy, pewnie mnie zjedziecie z góry na dół, ale co mi tam :)

jak bym miała związać się z kimś kto mi się podoba wizualnie to bym pewnie była z kimś innym :) uroda i tak kiedyś przeminie i myślę że trzeba patrzeć na inne cechy w człowieku, oczywiście nie można wiązać się z kimś kto wzbudza w nas odrazę ale musi mieć to COŚ

Gość osoba_trzecia
Poczekaj, nie spiesz się bo może trafi ci sie ten, który będzie "pasował" pod każdym względem, a może ten z nieszczególnym wyglądem "zauroczy" cię czymś tak, że nie bedziesz miała takich wątpliwości jak teraz :P

dzięki dziewczynki że na mnie nie naskoczyłyście, jakoś lepiej mi się na serduchu zrobiło dzięki wam:) właśnie uroda przeminie, charakter raczej pozostanie, a jeśli chodzi o jego charakter no to cud, miód, malina heheh :D

Gość --------Jo----------
ja sobie nie wyobrażam być z kimś kto mi się nie podoba i nie chodzi o to żeby był super przystojny, ale musi mnie pociągać fizycznie