Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitka06.1990

Stypendia dla studentow. Zapraszam

Polecane posty

Orientuje sie moze ktos jak wyglada sprawa stypendiow na UJ? Jestem na I roku, pochodze z rodziny z niskimi dochodami, bede mieszkac poza miejscem swojego zamieszkania, pochodze ze wsi, mam dobre wyniki matury (ale na stypendium naukowe chyba nie mozna liczyc na I roku) Kiedy nalezy skladac wnioski o stypendium (skad je wziasc, jakie zalaczniki itd.)? Ile pieniedzy mozna dostac w ramach stypendium? Z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi, wszystkim ktorzy zamierzaja sie wymadrzac nie na temat od razu dziekuje.

stypendium naukowe za pierwszy rok soatiesz na roku drugim. wnioski sie skada na poczatku nastepnego roku, jesli dobrze pamietam, na pewno u Ciebie na wydziale bedzie napisane co i jak. wypelniasz wniosek i czekasz na decyzje. co do wysokosci to zalezy od uniwerku, od wydzialu i od Twojej sredniej oczywiscie.

Gość jak chcesz dostać
stypendium naukowe na pierwszym roku , jak się je dostaje za średnią z całego roku :D

Zal to mi jest ciebie. Pisalam gdzies cos o wypowiadaniu sie takich osob? Taka informacje bez problemu potrafie znalezc ale chyba nie pisze tam nic o tym jaka kwote mozna otrzymac a zalezy mi na takiej wlasnie informacji.