Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niemoRzliwa

pierwszy dzień w pracy.

Polecane posty

Jak się zachowywać, żeby pokazać że jestem sympatyczną osobą, a jednocześnie nie być wazeliną. U mnie w pracy będę najmłodsza, wszyscy tam mogliby byś moim rodzicami, nie wiem jak się zachowywać, doradźcie.

Pierwszy dzien w pracy . Pierwsze co , to muszisz wkupne zrobic . No wiesz ; kawa , ciastka , sledzie , ogorki , jakas kielbasa , 6 butelek wodki postaw .

jesli reszta jest w wieku Twoich rodzicow,badz uprzejma,skromna,uczynna ale nie nadskakujaca ,dokladna ,nie ubieraj sie zbyt hmmmm "frywolnie";-)

wkupne-wkupnym ale nie pierwszego dnia,bez przesady,poznaj najpierw otoczenie a potem jak chcesz kawa i ciacho ;-)

Gość No tak wkupne musi byc
Wkupne zrobic , to jest obowiazek ! Gorzalka i sledzie musza byc !

ale ja nie mam pojęcia o czym tam z nimi rozmawiać ;p . Zazwyczaj nie mam z tym problemów, ale przy takich starszych boję się że rzucę jakiś tekst wtopę, że lepiej się już nie odzywać.

Gość No to przeca Ci tlumaczym
Wszystkie na Tym forum Ci tlumaczym . Aby nie bylo wtopy i kaszany muszisz zrobic wkupne !!!

Cześć:)Nie mart się, czasem z takimi babkami w średnim wieku też można fajnie pogadać jak sa kontaktowe-miałam okazję pracowac z takimi osobami i byłam zadowolona, lepszy kontakt niz z takimi w moim lub zbliżonym

E , tam w biurze ! To dziewczyno czego Ty sie cykasz ? Wchodzisz rano do biura z dwoma walizkami , w jedej walizce bateria z 6 butelek wodki , w drugiej sloj ogorkow , sloj sledzi , kawa ciastka i jakies napoje gazowane . Dziewczyno po 5 butelce bedziesz im na ty mowila ! Ps ; E , tam tez masz problem !!!

Gość Jelito
Fakt , faktem cala sprawe zalatwi zrobienie wkupnego .

hahaaa ale mi pomogliście, mówiłam ze nie chcę się podlizywąć :P. Chce pokaząc tylko że jestem zajebista , ale nie lizidupa, żeby wiedziały że jestem miła, ale nie mogą mnie wykorzystywaćbvo młoda :P

Gość Kazik z Opola
Jak sobie chcesz ! Ale dobrze Ci radza zrob wkupne bo takie sa zasady , jak sie zaczyna prace w nowym miejscu . Oczywiscie mozesz nie robic wkupnego , ale to sie nie oplaca bo wtedy bedziesz zapierda*c jak perszing na wysokosci lamperii . Beda zwalac cala robote na Twoje rece , beda sie Toba wyslugiwac , przylec , polec, pozamiataj ! Wiesz o tym , ze swiat nalezy do mlodziezy , mlody robi stary lezy ! Czy Ci naprawde szkode te 300 zl na te wkupne ?

Gość no i ozenil sie i mu nie stoi