Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość billy brown

jakie kolory do wnetrza z czarnymi meblami?

Polecane posty

Gość billy brown

czyliu co bedzie sie dobrze prezentowalo? wnetrze 5mx2m, czarne meble a fronty chce pomalowac, tylko nie moge sie zdecydowac co do ich koloru, jak i co do koloru scian, dodatkow,dywanu

ja bym zrobiła białe sciany i czerwony dywan, na ścianach czarnobiałe fotografie z czarnych ramkach.

Gość billy brown
nie, biale sciany odpadaja. myslalam nad czerwienia na krotkich scianach na dlugich jakis jasny pastelowy albo pomaranczowy, fronty mebli np fioletowe, turkusowe dodatki

Gość billy brown
no nad fioletem tez myslalam ale musze ejszcze pomalowac fronty tych mebli wiec sprawa robi sie troche skomplikowana .

hehe bedziesz miec wszystkie kolory teczy i bedziesz dostawac szału siedzac w tym pokoju :D jezeli zrobisz sciany krotsze w ciemniejszym intensywnym kolorze a dłuzsze w jasnym jeszcze bardziej optycznie wydłuzysz pokoj. nie jestem stylista, ale ja bym zrobiła sciany w jednym kolorze, ewentualnie dwóch, ale w jednym odcieniu np beż ( cos typu capucino etc) i jasny braz. wtedy fronty mebli pomalowałabym na stłumiony czerwony (zeby nie był krzykliwy i nie rzucał sie w oczy) ewentualnie cos pod te brazy- zółty, piaskowy, bladopomaranczowy.

Gość a ja proponuje
zadnych frontów nie malowac czarne meble to czarne i do tego zrobic ściany w kolorze kawowym i czerwony dywan i w tych kolorach dodatki i tak bedzie najlepiej pokoj to nie tecza czasem trzeba sie wyciszyc a jak w zarówce sie wyciszyc?

Gość billy brown
no ale meble nie sa cale czarne- fronty maja bailoszare... wiec z nimic os musze zrobic. aha ciemne kolory na krotszych scianach optycznie przyblizaja wiec pokoj wydaje sie bardziej kwadratowy a nie dluzszy :P

Gość billy brown
upupup

Gość billy brown
upupup