Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sądzicie

jak sądzicie?/????

Polecane posty

Gość jak sądzicie

czy to mozliwe by 19 letnia dziewczyna byla cale zycie nieszczesliwa? czy ona nie jest chora psychicznie?jakas depresja dlugoterminowa?

Gość mam 24lata i mam to samo
wiec jak ma 19 to tym bardziej mozliwe

Gość A JA MAM 41
i tez i co w tym dziwnego, nie kazdy ma tyle szczescia co Ty

Może jest niezdecydowaną osobą i nie wie czego tak naprawde od życia chce... Jest samotna? Zn singielka? Czy może to twoja dziewczyna albo przyjaciółka?

Gość jak sądzicie
nie wiem jak pomoc....to jakies chore ze mloda osoba sie zamyka w sobie , np. przez tydzien nie wychodzi z domu, potem wraca do do normy a za jakis czas znowu..... nie wychodzi,nie jje, nie odzywa sie, nie dba o siebie,nawet sie nie myje.................... wiem to przykre,nawet obrzydliwe....a oglądanie w wiadomosciach historii biednych ludzi wywoluje u niej placz.tak łatwo ją rozczulic...

Gość jak sądzicie
missia_ to moja znajoma, nie ma od 4 miesiecy chlopaka, przyjaciol tez nie. Tylko znajomych. Nikomu nie ufa, w domu jakas chora atmosfera... te stany sie jej przydarzają kilka razy w miesiecu...chce jakos pomoc..

A co w tym przypadku rozumiesz pod określeniem "nieszczęśliwa"?

Gość jak sądzicie
Kolejne symptomy: -patrzy sie w lustro kilka godzin i placze -na widok swojego odbicia histeryzuje, dopada ją szał,agresja, jakiś dół a na koniec płacz -obwiazuje twarz bandazem gdy jest sama w domu -jest zamknieta w sobie zwierzyla mi sie z tegoi ogolnie wynika to z moich obserwacji....POradzcie cos błagam:(

Gość jak sądzicie
aha i ciaglenarzeka, ze jest brzydka, paskudna,glupia najgorsza....... po tkaim stanie wraca do ludzi, zachowuje sie jak inna osoba, wychodzi wiecej, dba o siebie, a potem jak bumerang to znowu wraca...ona to ma od kad pamieta , mowi, ze nawet 1 gimnazujm miala takie akcje

Gość jak sądzicie
wiem tylko jak?poradzcie cos?co jej moze dolegac?wyczytalem gdzies ze to moze byc jakas dysmorfofobia czy cos w tym rodzaju.... no albo depresja.... mozliwe to?

Gość jak sądzicie
??????????????????????????

Gość jak sądzicie
wiem, ze nie jestescie psychologami ale moze ktos mial podone doswiadczenia/znajomych ? chodiz mi o zidentyfikowanie choroby....

Gość jak sądzicie
obys mial racje Kolego....a ja czuje ze cos powazniejszego.....