Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fififinka

jakie są wasze cele i marzenia ?

Polecane posty

j.w aktualnie ja pragne wcielić w życie niktóre z tych punktów od przyszłego roku szkolnego [trzecia gimnazjum trza się starać ^^] 1.Minimum średnia 4.5 na koniec roku szkolnego [dam rade ^^ ] 2.Kurs gitarowy od września [zabukowany] 3.Chodzić na Wolontariat [się zobaczy jak będę miała czas] 4.Schudnąć do 60 kg [to sruu poleci już schudłam 5 kg ][potem do 58 ^^] 5.Czytać więcej książek [ok 1 na tydzień XD] 6.Mieć z maty 4 [to marzenie bo ja cioł z tego przedmiotu jestem] 7.Znaleźć chłopaka [no może za rok ^^ To marzenie ] 8.Na przyszłe wakacje znaleźć robotę XD A WY JAKIE MACIE CELE I MARZENIA?

Gość wiertara II
ja bym sobie cos przypalil :(

Gość ddrr
Ja juz nie mam marzeń i celów :(. Wszystko sie wypaliło :(. Mam 30 lat i kawał złych doświadczeń za sobą :(. Acha, nawet normalnego kolesia nie ma obok mnie :(

ej przestań moje życie też jest trudne ,a i tak staram się patrzeć w przyszłość dość dziecinnie marzeniami , a moja mama zgineła w wypadku na moich oczach a ojciec mnie bije a i tak jestem uśmiechnięta :)

ej przestań moje życie też jest trudne ,a i tak staram się patrzeć w przyszłość dość dziecinnie marzeniami , a moja mama zgineła w wypadku na moich oczach a ojciec mnie bije a i tak jestem uśmiechnięta :)

Gość powodzenia nie przesadzaj
z otchudzaniem tylko i tak bardzo w porzadku jesteś

Gość chciałabym aby samotmosc
przestała mi odpowiadac

Gość do fififinka
a ile masz lat jeśli można wiedziec :D? bo ja również bym chciała pracowac w wolontariacie a nie wiem czy mam wiek odpowiedni ^^ i również biore sie za odchudzanie ;>

Gość do fififinka
ja w styczniu będe miała 16 ;) życze ci byś wszystkie te cele spełniła ^^ a w jakim "typie" wylontariatu chcesz brac udział? ja bym bardzo chciała pomagac w schronisku dla zwierząt ^^

dziękuje ^^ bardzo chce i wiem że zrobię :) ale zobaczy się czy wszystkie...po czasie Ja bym chciała pomagać w domu starców ,jest jeden u mnie w okolicy ^^

Gość do fififinka
to 3mam dalej za ciebie kciuki :P pomogłabym Ci w matmie bo ja jestem z niej niezła ale trudno komus cos tłumaczyc on-line :P dobranoc 🌼

Gość Faux-Pas
mitsubishi colt :)

Gość do fififinka
a zapomniałam sie zapytac wczoraj :P jaką to diete stosujesz? i może do tego jakieś cwiczenia? pytam bo nieźle chudniesz *^^*