Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana a moze wkur*wiona

NIE WIEDZIALAŁAM ZE MAM CHŁOPAKA IDIOTE ALE TERAZ JUZ WIEM ....

Polecane posty

Moze zaczne od poczatku moj chlopak wyjechał do pracy dalekko ode mnie, no i dzwonimy do siebie codziennie gdy tylko mamy czas. Gdy dzisiaj dzwoniłam do niego rano - chciałam mu powiedzieć ze mam problemy w pracy i chciałam poprostu z kims pogadać. Odebrał tel i slysze ze nie jest zbytnio zadowolony z tego ze dzwonie no i pytam sie co mu jest a on ze niby nic, to ponawiam pytanie a on do mnie z ryjem ze czeka na bardzo wazny tel od szefa a ja mu zaawracam glowe problemami (nie wiem czy tak tylko powiedział bo nie mial na kim sie wyładować czy co) jakby szef dzownił to jest chyba kurwa cos takiego jak poczta glosowa ;/ no ok rozłączyłam sie i nie odbieram od niego tel dzownił juz pare razy ale jakos nie mam ochoty z nim rozmawiać....

Gość fajnie.............

Gość sukienka w groszki
jak mój dzwoni to mam melodie he's a pirate i wiem, ze dzwoni to długo szukam telefonu i odbieram:D

odebrałabym tel od niego gdyby nie okazal sie kompletnym kretynem...

Gość dzielnicowy997
Panie jesteście okropne z tym dluuugim szukaniem a pierwszej współczuje faceta

Gość ja pierdzielę
jestem kobietą, ale dziwię się, że można być tak upierdliwym jak Ty, to chyba prowokacja

To odbierz.Może faktycznie był bardzo zajęty i dzwonił jak już mógł.

Gość sukienka w groszki
z długim szukaniem? wiesz kobiece torebki, a bynajmniej moja, są bardzo pojemne:) Wiec zanim cos znajdziesz:D

to nie jest zadna prowokacja czy ty myslisz ze nie mam co robic tylko wymyslać jakies historyjki? nie no co ty:) niestety to cala prawda ok moze i nie mogl rozmawiać ale musiał grzec na mnie twarz przez telefon nawet?:O

upierdliwym?? hm ze zadzwonilam do niego i chcialam powiedziec ze mi źle...? On tez do mnie dzwoni jak jestem w pracy i jakos nie wydzieram sie na niego ze teraz mam rozmowe z szefem i nie moge rozmawiac