Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candy1000

jestem zaniepokojona

Polecane posty

Gość candy1000

otoz chodzi o to ze niepokoi mnie nieco fakt iz spoznia mi sie okres, wszystko byloby ok, ale martwi mnie to ze niedawno z chlopakiem mielismy ochote na... ale nie doszlo do zbilzenia bo nie mielismy zadnego zabezpieczenia wiec nie ryzykowalismy jednak doszlo do pettingu a on wczesniej dotykal reka swojego czlonka i zastanawia mnie to czy moglo by dojsc przez to do zaplodnienia. on wczesniej sam sie zmartwil teraz mnie uspokaja ze za duzo o tym mysle, ze im wiecej bede sie tak stresowac tym dluzej nie dostane okresu. mam regularna miesiaczke juz dluzszy czas co miesiac tak samo dlatego sie tak niepokoje chociaz spoznia sie tylko 3 dni... czekam na zdania na ten temat :)

Gość kiziamizia000
a mialaś wtedy dni płodne czy nie ?? ja byłam w podobnej sytuacji pare miechów temu i stres jeszcze bardziej ci opoźni wiec po pierwsze BEZ STRESU !!! i nastepne pytanie czy twoj chłopak mial wytrysk czy nie ??

Gość ftfh
dotykal członka ale cos mial na tym członku czy nic? hehe

Gość candy1000
no wlasnie co do tych dni plodnych to nie wiem tak na 100% bo nie pamietam dokladnie kiedy do tego doszlo wiem ze jakos z niecaly tydz moze przed okresem a co do tego czy mial cos na czlonku to nie byla to biala wydzielina,sperma, tylko wydobywal się śluz podobno sa w nim plemniki chociaz nie duzo ale przeciez do zaplodnienia wiele nie wystarczy i to mnie martwi ze nie musiala to byc sperma ...moze nie powinnam tak sie tym zamartwiac bo wiem że ze stresem to wszystko sie przedluzy ale to jest silniejsze odemnie:)

Gość oj moja droga
do zapłodnienia bardzo wiele trzeba. W tym śluzie najczęściej są plemniki nieruchliwe bądź uszkodzone, bardzo male jest prawdopodobieństwo że one zapłodnią nawet przy stosunku przerywanym - czyli penis w pochwie, ale oczywiście ryzyko jakies nikłe jest. Większośc plemników ginie w drodze do jajeczka. Tak więc tak niła ilośc na Twoich rekach plus zetknięcie z moczem nie skończy się ciążą. To że długo faceta nie miałaś nie usprawiedliwia twojej niewiedzy. Na przyszłośc, jak sie pieścicie, niech on nie dotyka się tam! Mój miał zakaz wszelkiego dotykania sie tam gdzie nie trzeba, ja go tam dotykałam :p

Gość aj sorry nie ten temat
Odpowiedź miała być do innego tematu :p Stąd wsopmnienie o tej niewiedzy i moczu ;) Tak czy inaczej i w Twoim przypadku szansa jest nikła. A jemu wara od swojego penisa w trakcie pieszczot :p

Gość candy1000
dzieki:) a to że wara jemu to juz mu to powiedzialam nawet ze takie cos bylo ostatni raz ;) mam nadzieje ze bedzie dobrze

Gość candy1000
moze ktos jeszcze mi napisze na ten temat ... moze ktos ma inne zdanie ... :/

Gość candy1000
moze ktos pomoze :) chociaz niewiem jak musze poprostu czekac:(

Gość Basia 18
Nie bedziesz w ciąży. Nie martw się :] Byłam kilka razy w podobnej sytuacji... Zajść w ciaże narpawde nie jest tak łatwo.

Gość candy1000
chlopak tez mi to mowi ale tylko zeby mnie uspokoic a sam czasami siedzi zamyslony ... :) a dlugo po takiej sytuacji spoznial ci sie okres?

Gość candy1000
moze jeszcze ktos mi powie cos na ten temat ;/