Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek_30_Warszawa

Moje życie zmieniło się o 360 stopni.

Polecane posty

Gość Marek_30_Warszawa

Witam, Niemal w każdym temacie widzę to sformułowanie "Moje życie zmieniło się o 360 stopni". Przyznaję, że ogromnie mnie to irytuje, żeby nie powiedzieć - wkurwia wy tłumoki -, dlatego zdecydowałem się napisać. Proszę wyobraźcie sobie okrąg. No i ma on 360 stopni. Teraz wyruszamy w podróż z punktu 0 i pokonujemy owe 360 stopni (o które rzekomo zmieniło się nasze życie), no i dokąd docieramy??? Ano do naszego punktu startowego 0 stopni. Zatem: Jak się zmieniło nasze życie? Odpowiedź: Nie zmieniło się wcale. Bowiem jesteśmy w tym samym punkcie. Konkluzja: Jeśli chcecie zaznaczyć, że życie się zmieniło bardzo, to piszecie: Moje życie zmieniło się o 180 stopni. Wtedy faktycznie uległo ono zmianie. Epilog: Tłumoki z Was. Marek

Gość Marek_30_Warszawa
Podnoszę.

ale oni pisząc że zmieniło im się o 360 stopni to właśnie mają na mysli ( że nic się nie zmieniło ) kumasz

Gość gryczka
Bardzo mądrze.

Gość Marek_30_Warszawa
:O

Gość ipjgs
up

Gość przejrzałam 50 topiców
i w żadnym nikt tak nie pisze :/ chciał warszawiaczek błysnąć. Każdy to wie debilu nie rób z siebie einsteina kiedy prawisz o banałach.

Ja widziałam, żeby ktos tak napisał. Przyznam nawet, że sama tak kiedys napisałam w jakimś opowiadaniu(chociaż było to ze dwa lata temu) i nigdy nie pomyslałam o tych 360 stopniach w ten sposob ;) Naprawde myslalam, ze chodzi jednak o to, ze to zycie calkowicie sie zmienia :D

Gość Marek_30_Warszawa
Bywam tu sporadycznie i co przyjdę to widzę coś takiego. Dziś widziałem dwa razy, to po pierwsze. Po drugie błyszczenie na kafeterii pod jakimś głupim nickiem możliwe nie jest, bo to nie ja niby błyszczę a jakiś wirtualny byt. Po trzecie to jak sama napisałaś jest oczywistość więc błyszczeć tym bardziej nie ma czym. No i po czwarte - "warszawiaczek" - widzę już skąd wzięła się złość. Zupełnie niezrozumiałe i głupie, prawda? Prawda.

hahaha, widzac ten temat od razu weszlam zeby cie zjebac za ten blad :D a tu prosze :D brawo dla bystrego! z tego co zauwazylam to sporo ludzi popelnia ten blad, ale da sie to przezyc. mnie najbardziej draznia bledy ortograficzne w najprostszych wyrazach :)

Gość lkadsfhvgldkajsfhgad
ale jestescie zalosni :O MArek tu chcial blysnac a wy go krytykujecie wstyd! Tak naprawde nikt z was tego nie wiedzial tylko wszyscy teraz udajecie madrych jak on juz to napisal! :D

Gość tesco a to to
co downie? Sam jestes analfabeta i w dodatku czytac nie umiesz ulomie :O [zgłoś do usunięcia] przejrzałam 50 topiców i w żadnym nikt tak nie pisze :/ chciał warszawiaczek błysnąć. Każdy to wie debilu nie rób z siebie einsteina kiedy prawisz o banałach.

Gość tesco a to to
acha i jeszcze sie naucz uzywac slow zgodnych z kontekstem zdania ktore wypowiadasz /ew piszesz. Prubujesz robic z siebie jakiegos madrego, piszac madre slowka, ktorych znaczenia nie rozumiesz :O

Gość capv
Brzydki Niski Beznadziejny - Ty faktycznie jesteś beznadziejny.

Gość tesco a to to
a co wybierasz sobie posty ktore ci sie podobaja i na tej podstawie piszesz mi ze nikt go nie skrytykowal? Smieszna jestes. W sumie bledu nie popelnilas - analfabetyzm wtorny, oczywiscie mam rozumiec, ze chodzilo ci o siebie chyba, a nie mnie. Bo jesli o mnie, to zeczywiscei uzywasz slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz :D

Gość tesco a to to
rzeczywiscie - zeby nie bylo ze mam problemy z ortografia :D

Gość tesco a to to
--pytajnik-- to najaka cholere na wstepie wyzywa mnie od analfabetki???

Gość tesco a to to
tesco dla ciebie dla rodziny - adekwatne jest oczywiscie,w stosunku do twojej osoby :D Bo tak na poczatku myslalam, ze moze chodzilo ci o mnie, ale skoro umiesz uzywac slow, to nie mam sie czym martwic :D