Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek_30_Warszawa

Moje życie zmieniło się o 360 stopni.

Polecane posty

Gość tesco a to to
jestem bardzo urodziwa kobieta :P

tesco a to to czyli post lkadsfhvgldkajsfhgad to Ty? przecież widać, że ludzie nie skrytykowali tego co napisał (nie liczę negatywnych wypowiedzi, bo nie ma co nimi sobie głowy zawracać) więc skąd przekonanie, że nikt nie wiedział, że się mówi/pisze że zmiana jest o 180 stopni? wyobraź sobie, że ja wiedziałam tę banalną rzecz :P a w kobietach nie gustuję :P

Gość tesco a to to
tak to ja, tylko nie wiem cos mi kafe szwankuje, ze jak chce odpowiedziec to mi nie wyskakuje nick ktorego uzywalam wczesniej, tylko trzeba go za kazdym razem na nowo wpisywac :O Tesco, przeczytaj jeszcze raz dokladnie moj post, nie widzisz ironi w tym co w nim napisalam ? :O

kurwa BNB należysz do ludzi, których jakbym spotkała w realu, to ja, osoba łagodna że do rany przyłóż, miałabym ochotę pobić 😡 kochasz cierpieć, kurwa, kochasz to - więc jak nie masz zmiaru tego przestać kochać to się zamknij 😭😠:O

Gość upupup
tesco a to to acha i jeszcze sie naucz uzywac slow zgodnych z kontekstem zdania ktore wypowiadasz /ew piszesz. Prubujesz robic z siebie jakiegos madrego, piszac madre slowka, ktorych znaczenia nie rozumiesz a PROBUJESZ czasem zajrzec do slownika ? :P :classic_cool:

Gość nininini
podnoszę

Gość 452645

Gość warszaw-anka
pomóż mi znaleźć pracę w wawie -moje życie się zmieni o 360 stopni -może być praca szparki sekretarki

Gość jajebiealefajnytemat
ja jebie, dobry temat, jeden z weselszych na kafe :-) a marek z wawy to chlopak zakrecony o 360 stopni

Gość RFERWERWR
MOŻE I FAJNY ALE ZAPODAŁ TEMAT I SPIERDOLIŁ O 360 STOPNI STĄD.