Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Planet_Hell

Wasze najdziwniejsze sny.

Polecane posty

Gość Planet_Hell

Wpisujcie wasze dziwne, śmieszne albo niepokojące sny. Mi np. często ostatnio się śni wielka fala tsunami zalewająca jakieś nadmorskie miasto. Ja zawsze chronię się w budynku i zamykam wszystkie okna. Ostatnio nawet znalazłam się w sytuacji już po przejściu fali, wszędzie pełno przerażonych ludzi, poszukiwanie bliskich, pełno policji, służb ratowniczych itp.

Gość kurcze belulla 219
juz drugi raz w duzym odstępie czasu snia mi sie talerze :D takie z zestawu obiadowego hah.. raz ze z kolega z liceum sie spotykam w sklepie z talerzami. ja wybralam sobie jakis ladny z wzorkiem i on tez.. i tak z nimi stalismy. a teraz mi sie przysnilo ze z innym kolegą stoje na przystanku i on trzyma duzo talerzy w rekach- chyba caly zestaw obiadowy i jakby moj sen skupial sie na tych talerzach...

Gość Planet_Hell
TALERZ widzieć: zaproszenie na obiad, kolację itp. stłuc: zaproszenie przyniesie szczególne korzyści. Z sennika... Ale o kupowaniu nic nie ma :P.

Gość ta co śni o talerzach
dzieki:D sprawdzilo sie bo dzis na obiedzie bylam u babci haha :D

Gość ja rozmawiam z ludzmi na jekie
czas spokojnie i milo mija... nagle zdaje sobie sprawe, że wszystcy których tam widze juz nie żyją ;/

Gość ja rozmawiam z ludzmi na jekie
a paraliż przysenny mialem, gdzieś tydzien po zrobionej punckji płynu mózgowo - rdzeniowego, paskudne uczucie ;/

Gość Planet_Hell
Na szczęście nigdy nie przeżyłam paraliżu sennego, ale czasem jak zasypiam mam takie śmieszne wrażenie spadania z krawężnika czy czegoś, przez co się wzdrygam i wybudzam.

mnie się często śni, że nie mogę zamknąć drzwi wejściowych, bo zamek sie popsuł, a na klatce stoi nieproszony gość, którego sie strasznie boje. drugi najdziwniejszy to taki, że coś mi sie dzieje, jakaś krzywda, obojetne jaka, ja chce krzyczeć, a nie mogę wydać dźwieku z siebie jakby ktoś mnie wyłączył pilotem. bardzo to nieprzyjemne..

po zrobionej punckji płynu mózgowo - rdzeniowego, paskudne uczucie ;/ czego !!!!!!!!

nie mogę wydać dźwieku z siebie jakby ktoś mnie wyłączył pilotem. bardzo to nieprzyjemne.. to są własni paraliże przysenne

Gość Planet_Hell
Mi ostatnio często się śni, że z kimś się bardzo poważnie kłócę, i chcę go uderzyć i nie mogę, po prostu moje ręce są spowalniane w ruchu i praktycznie tylko dotykam tej osoby. I tak parę razy pod rząd :P.

nie. to mi sie normalnie śni. że ktoś mnie napada, jest jakaś akcja i ja krzycze a nie moge w tym śnie i sie zastanawiam co jest nie tak. a potem zupelnie coś innego sie dzieje.

Gość Planet_Hell
W ogóle ja mam dużo dziwnych snów. Najlepsze jest to, że je doskonale pamiętam.

Gość 4rr4r3r
Bo ja wiem... najdziwniejsze... Większość snów mam dziwnych. Jednak ostatnimi czasy często śnią mi się zombiaki lub kosmici, i walka z nimi. Ostatnio obudziłam się tuż po tym jak we śnie sprawdzałam jaki cios mogę zadać którym z kilku bejsbolów. W innym śnie nie udało nam się pokonać kosmitów i musieliśmy dla nich czyścić tureckie dywany zaściełające łąkę, tam gdzie dotąd była trawa. Prałam więc taki dywan na kolanach, kawałek po kawałku. W innym śnie uczylam się obsługiwać karabin snajperski i jechałam gdzieś przetestować go, po drodze zbierając puszki po coli na cel. :D Od diabła mam takich snów a dodam że na co dzień jestem stateczną, ciężko pracującą i utrzymującą rodzinę trzydziestoparolatką.

Gość Planet_Hell
Moze to nasza bujna wyobraznia albo co :D.

Gość Wielbicielka Piotrusia
a mnie się śni jeszcze do tej pory Piotruś 😭 ...i to jest dziwne,że po takim czasie :O

a mnie się śnią ze obok przechodzę zrujnowanych kościołów z jednym ocalałym witrażem na którym jest jezus ze a pod nim napis jezu ufam tobie a terz mi sie miałem taki ze ide do kosciła a tam ludzie niosą prezenty a ja podchodzę i widzę jak zostają wnoszone 3 trumny do kościoła i sie pytam ludzi i oni mi odpowiadają ze będzie połączenie 3 osób ducha sw , Jezusa , boga w chodzę do kościoła a tam babka zamiata Kościół i podchodzi ona do mnie bierze 2 palcami ten pył i posypuje mi głowę ja go strzepuje i zamierzam wyjść z kościoła i kościół sam sie zamyka a ta babka to zamienia się w monstrancje z hostia w środku

Gość moje są dziwne
raz sniło mi się, że udzielałam pierwszej pomocy 4 żyrafom, które miały wypadek samochodowy (jechały maluchem). 2 przeżyły, ale 2 nie udało się uratować. Dopiero po przebudzeniu zastanawiałam się, jak one tam u licha wlazły???

Jestem na jakimś pogrzebie. Okazuje się, ze to pogrzeb jakiejś trójki dzieci. No to siedzę przed otwartym katafalkiem jednej z dziewczynek( to była blondyneczka) z jakimś grubym wąsatym gościem:O. Siedzimy siedzimy, a tu nagle dziewczę mruga do mnie oczkiem. Ja zdziwiona, ale siedzę dalej. Nagle ona wyciąga odtwarzacz mp3 i zaczyna sobie słuchać i dalej do mnie mruga. I jakoś tak nagle mnie oświeciło, że ona sfingowała swoją śmierć. Wszyscy myśleli że umarła i tylko ja widziałam, że żyje. Pamiętam, że zastanawiałam jak ona ma zamiar dłużej to ciągnąć. Już miałam pytać, czy chce żeby ją pochowali czy żeby im powiedzieć jak jest, ale się obudziłam:)

Gość Planet_Hell
Uśmiałam się z tymi żyrafami :D. Idę spać teraz, mam nadzieję, że temat nie padnie :).

fajny temacik ,Tez miewam co jakiś czas paraliż przysenny, wkurza mnie to nie mogę sie odezwać.Mi się często śnią windy, jadę windą wiem ze ma być 10 pięter a ona się nie zatrzymuje i jedzie gdzieś dalej.Albo nie moge trafić do domu,Częsty motyw to kolej głownie dworce,Kiedyś mi się dość często apteki sniły :)

Gość ike w skowronkach
dla mnie snił się dzis kucharz i retro :)

Gość
jezu, dzisiaj mi sie snilo, ze samo lecialo mi mleko z piersi, masakra, obudzilam sie i przerazilam, ze jestem w ciazy:o a tak ogolnie to mam sen ktory powtarza sie co jakis czas - mianowicie kobieta, ktora mnie sledzi jak chodze po miescie. jest ubrana cala na czarno. a jak juz mnie dogania i lapie za rami, a ja mam sie do niej odwrocic i w koncu zobaczyc jej twarz, zawsze sie budze:o

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie odwiedzać 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz aż 6zł . polecam

ja z dzisiaj to nie pamiętam .ale miewam sny ze nie mogę gdzieś dotrzec strasznie się spoznilam albo zabładzilam

mi sie kiedys snil przez dlugi okres czasu wielki czerwony kombajn :o masakra