Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Planet_Hell

Wasze najdziwniejsze sny.

Polecane posty

Jestem pewna, że sny maja ukryte znaczenie i nie chodzi tu oczywiście o pożal się Boże senniki (ewentualne zbieżności to zbieg okoliczności, działają podobnie jako horoskopy) tylko o naszą podświadomość, osobiste znaczenia niektórych symboli, czy jak napisała Scarlet1976 silne przeczucia. Tak traumatycznych znaczeń jak przewidzenie przez sen czyjejś śmierci nie doświadczyłam, natomiast przeczucie drobnostek się zdarzało. Co mnie fascynuje - że gdy śni mi się, że coś mnie boli, budze się i naprawdę odczuwam ból, a czasami w śnie płaczę i budzę się ze łzami. Jest to powiązane z mózgiem i układem nerwowym, natomiast jest to niezwykłe zjawisko. A propos dzisiejszej nocy, chyba przez to forum i czytanie Waszych postów przyśniła mi się wojna, że ukrywałam się ze znajomymi w jakimś lesie i bunkrach... A co Wam się śniło? Piszcie, piszcie... Może udałoby nam się stworzyc swego rodzaju ciekawa kronikę snów :)

Gość cos mojego
niestety kiedy mi sie sni zdechle mieso jakies szczatki ptakow cos co smierdiz itd to ktos umrze z rodziny najczesciej, kiedy np moj wujek byl chory zmagal sie z choraba snilo mi sie ze inny moj wujekzdrowy gra w ruletke(na zasadzie jak wspomnialam odmienosci snu, zawsze cos jest w moim na odwrot) c oznaczalo gre toczaca sie o zycie, za kilka dni snilo mi sie juz zdechle ptactwo, nastepnego dni zmarl

Gość Planet_Hell
cos mojego, smutne :(.

jeszcze chyba nie bylo takiej nocy , zeby mi sie cos nie snilo. gdy bylam mala to zawsze pozary w ktorym miala zginac cala ludzkosc. setki takich samych snow pare miesiecy temu snilo mi sie ze trwa wojna pomiedzy Niemcami z Hitlerem na czele i afrykanczykami. ja jako zolnierz ze strony czarnych, chowam sie w wiezy z bambusa i rzucam kijkami i kamieniami z procy w moich wrogow. w ostatecznej bitwie przyczyniam sie do zwyciestwa w chwili gdy sytuacja wydawala sie krytyczna. staje sie bohaterka narodowa , ktora uratowala ludzkosc przed zaglada.wszystkie dzieci w szkolach ucza sie o mnie inny moj sen.jade samochodem ze swoim facetem , ktorego nie mam normalnie i mam wypadek. wiem , ze umre.jednak, zeby moja dusza mogla dostac sie do nieba, musze uwolnic sie z wiezienia jakim jest moje cialo. gdy juz sie wydostalam skakalam po rurach , nieregularnie ulozonych. gdybym spadla , wpadlabym do lawy. gdy rurki sie skonczyly przyszedl czas na skakanie po lisciach , nastepnie po chmurach. w niebie mozna bylo robic wszystko. setki barow , sklepow, boisk sportowych, cudowne domy, wedrujac po Cumulusie humilisie natknelam sie na klub o nazwie "kraina rozkoszy" czy jakos tak. weszlam tam i zobaczylam tam nagie kobiety. duuuzo nagich kobiet. calowaly sie , lizaly po piersiach , dotykaly po calym ciele. bylo tez paru mezczyzn ktorzy bili kobiety po lechtaczkach wezowymi pejczykami. i bylo to nieziemsko przyjemne.oczywiscie poddawalam sie tym wszystkim zabiegom. az szkoda bylo sie budzic :P a dzis snilo mi sie moje dziecko, ktore mam urodzic . mialo 2 miesiace i bylo geniuszem.balam sie jednak , ze jest ono nawiedzone. baa bylam nawet tego pewna. mialo olbrzymia moc i sile.potrafil zlapac mnie uniesc nad glowe i rzucic mna o sciane. mowilo pelnymi zdaniami.nikt mi nie chcial wierzyc gdy o tym komus opowiadalam . co wiecej dziecko bylo transeksualista. co ten sen moze oznaczac??

Gość Planet_Hell
Fajnie niebo :D. A ten drugi sen... Może jakieś ukryte obawy związane z rodzicielstwem?

jednym z głupawych snów,który utknął mi w pamięci a było to dobrych pare lat temu był sen o tym,że przyszedł do mnie do domu Papież Jan PawełII w odwiedziny, i pamiętam,że kiedy musiał już wracać(na autobus miał pójść) to ja odwiozłam Papieża na przystanek skacząc na desce do prasowania:D

Gość Planet_Hell
Buhahahaha :D. A ja nie pamietam co mi sie dzisiaj snilo... O ile w ogole cos sie snilo ;(.

seks-np. z Kubą Wojewódzkim :)) w snach często i łatwo daję d*** poza tym ostatnimi czasy to praca i nieboszczyki :(

ja to mam czesto sny o zabarwieniu erotycznym. np. jestem w kosciele na mszy(ale nie jestem w rzeczywistosci katoliczka). obok mnie siada Walesa, chwile sie na mnie patrzy. a pozniej rzucamy sie na siebie i na lawce wsrod ludzi , w tym obok mojej rodziny robimy "to" czekam na autobus na przystanku. godzina szczytu. mnostwo ludzi. czesciowo rozebranych . podbiega do mnie moja babcia. kaze mi sciagac ubrania, gdyz chce mnie umyc. robie tak jak kaze, nawet sie nie krepowalam , ze widza mni inni. to bylo takie naturalne. babcia oplukala rece woda i zaczela dotykac mnie po piersiach , myc posladki itd :P nie wiem co ten sen moze oznaczac. jeszcze inny sen to seks z 6 czarnymi mezczyznami

dzisiaj mi się sniło jak szłam sobie z bratem po takim placu,gdzie były różne turystyczne atrakcje i w jednym z okien w budynku jakaś baba się starsznie wychylała(na dole był tłum ludzi) i my z bratem daliśmy jej znak,ja się popukałam w głowę i potem powiedziałam do brata,że jeszcze tego brakowało,żebym była świadkiem czyjejś śmierci i potem by mi się koszmary śniły po nocach:D Potem jechałam autobusem i jakaś dziewczyna zaczęła się cieszyć na moje spotkanie i mówić do mnie po imieniu ,a ja kompletnie nie wiedziałam kto to jest, potem mówiła,że jest tą aktorką co gra w rodzinie zastępczej Alutkę,ale było to dla mnie podejrzane,bo nie była do niej podobna.

Co do snów erotycznych - mój najgorszy to seks w czerwonym kabriolecie z Adamem Małyszem fuuuj ;) Zauważyłam też, że rzadko śni mi się seks z moim mężczyzną, zazwyczaj są to inni mężczyźni, czasem tacy, których nie widziałam nigdy i nie znam.

Gość broniowwwwwwwwwski
Mi się śniło raz że robiłem kupe w salonie i wtedy weszłą całą rodzina, ale to dosłownie wszyscy - jakieś wujki ciotki , kuzynki ... rety serce mi potem biło jak głupie przez godzinę. Wiedziałem że to tylko sen , a jednak czułem się jakbym coś takiego naprawde zrobił:D

Gość bejbeM
up up

ola z torunia a ja z tego typu miałam sen ze oglądałam w teatrze spektakl erotyczny z Cez Pazurą :) Nie wiem o co kaman bo on mi sie wcale nie podoba ;)

Wczoraj oglądałam w TV "Długi pocałunek na dobranoc" no i oczywiście śniło mi się, że poluje na mnie płatny zabójca ;) a oprócz tego hit dzisiejszych moich snów, że miałam w domu za zwierzątko domowe kurę, która... gadała :)

Gość cziki cziki
dziś mi się śniło że nie mam w co sie ubrać. gdzieś sie wybierałam i przeglądałam szafę i nic mi nie paspwało. koszmar;-/

śniło mi się, że na obozie wakacyjnym ktoś znalazł u mnie w walizce butelkę po wódce (Finlandii ;)) a ja mu wciskałam,że to po occie który mi się wylał w podróży O_o

Gość a to ci numer
dzis maialam idiotyczny sen az wstyd...uciekalam bodajze przed zlodziejem i dotarlam do drzwi i wkladalam klucze zeby otworzyc je ale nie pasowal wiec natepny nastpeny , czulam zacisk miedzy udami i chyba mialam orgazm :D ale we snie? :D

a to ci numer - pewnie, że mogłaś mieć orgazm przez sen! Ja mam za każdym razem, gdy przytrafi mi się sen erotyczny :) fajnie, że mam je często ;)

a to ci numer>>>>twoja podswiadomość skojarzyla probe wkladania klucza do dziurki z sexem i stad taka reakcja organizmu,swoja droga Freud chetnie by sie zajal interpretacja twoich snow;)

Gość Planet_Hell
Podnoszę :D.

Gość milena1706
ja wczesniej jak byłam troche młodsza to duzo razy mi sie snilo ze chcce mi sie siku i we snie juz siedze na sedesie a tu do łózka sikam :p raz tak miałam ze sniło mi sie ze tez ide sie wysiusiac ale zamiast do toalety poszłam do kuchni do kosza sie załatwic

Gość djhdgrhtjh
a mnie sie sni z emnie goni koparka;] haha serioserio

milena1706 - ja jak byłam mała i spałam z wujkiem to też mi się śniło, że sikam no i wujek był obsikany po same pachy ;) natomiast moja młodsza siostra wyczyniała takie cuda, że szła podobnie jak Ty do toalety przez sen i właśnie albo do kosza sikała albo wchodziła do dużej szafy i tam ;)

Gość milena1706
słyszałam ze z tym sikaniem to duzo osob tak miało :p ze przez sen sikają

Gość olonw
piszcie bo ciekawe

Dzisiaj mi się śnił Michael Jakson, występował u mnie w mieście i ja podeszłam do sceny, a On dał mi do ręki grosika i małą karteczkę,na której było coś napisane.Jednak nie wiem co tam pisało.. Drugi sen miałam z robakami,a właściwie owadami i tutaj moje pytanie: co może oznaczać sen,że zabijam,rozgniatam owada a on jeszcze żyje i żeby nie wiem co nie mogę go dobić,jest mi go wtedy strasznie żal że tak cierpi:(:(

Mi się dziś śniło, że była wojna (znowu wojna...) i byłam oskarżona wraz z mężczyzną którego poznałam na tej wojnie o wysadzenie jakiegoś budynku. A ten mężczyzna o mnie zabiegał i miałam pokusy, by zdradzic mojego prawdziwego faceta z nim, i nawet mama mnie namawiała do zdrady (to w ogóle dziwne, bo moja mama uwielbia mojego faceta :) ). Co ciekawe, często mi się śni, że zdradzam mojego mężczyznę lub on mnie co gorsza zdradza. Wtedy się budzę i jest mi gorzej na sercu niż gdy śni się mi jakiś najgorszy horror.