Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może coś w tym jest

Nibiru, obiecałeś, że Twoja wersja nie spowoduje zawieszenia

Polecane posty

Gość może coś w tym jest

a mi się zawiesiło od razu, co jest? :( mówiłeś, że jestes programistą i Twoja wersja będzie ok. miałes nam udowodnić, ze to nie jakieś siły... :P

ile razy mam powtarzac , ze tekst byl zbyt dlugi ??

nie naprawiem! Pogadajmy dziewczyny o treści! chcecie to w wersji pdf?

aż ludzie uwierzą, że to nie jest jakieś fatum i znak końca świata :D widzę, zbiorową histerię na forum :D ludzie, uwierzcie moderatorom :D

Gość może coś w tym jest
ok, trudno :) najwyżej dodam kilka postów z poprzedniej strony, żeby zrobić kolejną i będzie można pisać dalej :) rzeczywiście mnóstwo

No w tym tekście jest po prostu coś co psuje skrypt i wywala błędy, które chyba jakoś kolidują ze smart context (czyli te dymki reklamowe, które pojawiają się gdy się najedzie na podkreślone na zielono słowo).

Gość może coś w tym jest
albo mi się wydaje, albo mój topic zniknął :(

Gość może coś w tym jest
słuchajcie, to jest zwykłe chamstwo. idiotyczne tematy o jakichś dyrdymałach zostają, a moderator kasuje mój temat!

Ale skasował ten z tekstem, który Nibiru napisał? Pewnie dlatego, że go też zepsuliśmy ;p

zrozum kobieto , ze jak sie raz zacina to juz tak zostanie :O musialam skasowac , inaczej jutro bedzie 100 tematow : czemu sie zacina

Gość może coś w tym jest
ale jakoś tamten temat został. poza tym ten mój nie był popsuty, wystarczyło wysłać z poprzedniej strony kilka postów i byłoby można dalej pisać. Widać moderator nie jest zorientowany!

niech kasuje, bo to bzety są a wy się nakręcacie i zakładacie 100 tematów. załóżcie sobie jeden wspólny dla tych pierdół :o skoro nie wierzycie moderatorce, że to dlatego, że tekst za długi to wasz problem :o 🖐️

Gość może coś w tym jest
a dla mnie to jest zwykłe chamstwo. może masz jakiś uraz na tym tle, co?

Gość może coś w tym jest
robaczku, wierzymy, że za długi i to był własnie jeden nasz wspólny temat do pisania o tym! żeby nie zakładać innych niepotrzebnych

Już wiem co jutro będzie na pierwszej stronie "Faktu" :D "Morderczy artykuł psuje komputery" :P hehe

widze , za nasza rozmowa nie ma dalszego sensu historia jest do przeczytania bez zacinania sie

czyli tajemnica wyjaśniona. tekst był naszpikowany błędami i nawet wklejenie fragmentu skutkowało tym samym. jeśli chodzi o treść - mówiąc szczerze, według mnie jest tak denna, że nie ma o czym dyskutować. temat zacinania był znacznie ciekawszy, niż te smęty, które tam są popisane :)

Gość może coś w tym jest
tak, zdecydowanie nie ma sensu, skoro robisz jakieś dziwne uniki zamiast podać rzeczowe argumenty moderatorze. Kasując jeden zbiorowy temat powodujesz przecież lawinę kolejnych. Naprawdę tak trudno to zrozumieć? Nyks, haha :D

modko.Wiem ze ten temat z oryginalną wypowiedzią tego Rafała został usunięty.Ale czy nie da się jakoś tego przywrócić? Bardzo mi zależy żeby sie skontaktować z autorem posta.

nie , jest to tymczasowo technicznie niemozliwe , do kiedy trudno powiedziec rownie dobrze moglas pisac na swoim temacie , ze wersja nibiru tez powoduje zawieszenie , dlaczego tego nie zrobilas?? dlaczego zalozylas nwy temat?? zegnam i dobrej nocy zycze 🖐️

Gość może coś w tym jest
mogłam, ale jak widzisz tutaj zyskam pomoc Nibiru w możliwości ponownego pisania w głównym temacie, ale niestety nie zdążyliśmy, bo już go skasowałaś! Najlepiej tak coś powiedzieć, rzucić niby przekonującym argumentem i sobie pójść. Tak trudno przyznać się do błędu... Brak Ci profesjonalizmu. Dobranoc "modko" 🖐️