Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BackToBlack

Spuchnięta łapa

Polecane posty

Gość BackToBlack

Witam, mam problem ze swoim 1,5 rocznym Labradorem. Wczoraj z powodu pchlego zapalenia skóry miała przeprowadzony zabieg oczyszczenia rany (sunia miała tak silny świąd, że się okaleczała). Dostała antybiotyk i niby wszystko powinno być normalnie, gdyby nie to, że spuchła jej tylnia łapa. To zaczęło się dopiero dzisiaj po południu i na początku oprócz tego nie wykazywała innych objawów, utykanie itp. Wieczorem zrobiło się znacznie gorzej, pies nie chce wstawać z miejsca, a kiedy już wstanie to z kolei nie chce usiąść, zupełnie jakby bał się, że coś miało by go zaboleć. Nie mam pojęcia co się stało, moja żywa, radosna suczka zamieniła się w zastraszającym tempie w staruszkę. Chciała bym dowiedzieć się czegoś przed jutrzejszą wizytą u weterynarza, bardzo się martwię i nie wiem jaka może być tego przyczyna...

Gość moze to alergia na
antybiotyk

tez mam labradorkę, miała problemy skórne, drapała się do mięsa, okazało się duuuużo dużo później, po masie antybiotyków, maści i innych gówien, że pies ma uczulenie na coś, zmieniliśmy środki do mycia podłogi, karmę, dostała jakieś leki i na razie jest ok, czasami liże łapy stąd był pomysł, że może jakiś płyn do podłóg ją uczula. wygryzała sobie całe kawałki futra, jak jakiś pchlarz:/ jeden jedyny mądry lekarz powiedział, że to uczulenie, objawiło jej się jak miała jakoś dwa lata chyba.